Sparebankstiftelsen Hedmarks Billettfond gir klasser i grunnskolen, på videregående trinn og i kulturskolen mulighet til å søke om fribilletter til Teater Innlandets forestillinger. 

Annonse

Hele 3000 billetter skal deles ut i det kommende året!

Lærere, elever, FAU-representanter og foreldrekontakter kan søke på vegne av hele klasser. Hensikten er å gi skoleklasser mulighet til å se en åpen forestilling sammen, på det lokale spillestedet, sammen med andre publikummere.

– Her gjelder det å være snar med søknadene, sier Randi Strømbu, som er kommunikasjonsrådgiver i Teater Innlandet og ansvarlig for å administrere ordningen.

– Søknaden skal være enkel og kun inneholde navn på skole, klasse, ønsket antall billetter, ønsket forestilling, spillested og spilledato. Dersom det er mange om beinet vil vi avgjøre det hele med en loddtrekning, men søknadene må uansett være oss i hende innen fristen, som for vårprogrammet 2020 er 13. januar.

Alle skoleelever som ser dette bør «mase» litt ekstra på klassene sine slik at de passer på å benytte seg av ordningen, og alle skoler har fått tilsendt informasjon om billettfondet! Vi er svært glade for å kunne tilby billetter til klasser gjennom vårt samarbeid med Sparebankstiftelsen Hedmark, og ordningen har vært populær i de fire årene som er gått siden billettfondet ble opprettet.

Forestillingene som skal på turné denne våren er komedien Utlendingen, det sterke kjærlighetsdramaet Møt meg ved morgengry, barne- og ungdomsforestillingen We come from far, far away og barneforestillingen Plutselig barneteater.

Les mer om forestillingene:
https://www.teaterinnlandet.no/utlendingen/

https://www.teaterinnlandet.no/mot-meg-ved-morgengry/

Informasjon om We come from far, far away og Plutselig barneteater vil komme på nettsiden om kort tid.

For ytterligere informasjon, kontakt Randi Strømbu på telefon 91545951 eller epost

Søknaden sendes til billettfond@teaterinnlandet.no

Frist: 13. januar.

Det er duket for forviklinger når Charlie Baker befinner seg på hotelltur i ingenmannsland i «Utlendingen».

Overskudd til å dele

Sparebankstiftelsen Hedmark forvalter formuen bygget opp av Sparebanken Hedmark gjennom over 170 års bankdrift i fylket.  Stiftelsen er største eier av egenkapitalbevis i SpareBank 1 Østlandet. Vi bidrar til bankens videre utvikling og sørger for at store verdier føres tilbake til samfunnet og befolkningen i Hedmark.