Søndag 25. september skal Slåstad-grenda nok en gang gjøre Odal’n sprekere. Da braker det løs med Dølisjøen Rundt for 45. gang.

Annonse

Det er Slåstad idrettslag, med Odal Sykleklubb og Oppstad IL Friidrett som medarrangører, som arrangerer «høstens vakreste trimløp», med Dølisjøen og omgivelsene rundt i nydelige høstfarger som arena.

– Vi har klasser for syklister og løpere, både aktive og mosjonister, samt for ridende og gående. Løypene er varierte, fra 4 til 20 kilometer på alle typer underlag, og med vakre utsiktspunkter mot Dølisjøen, sier Erland Nordsetmoen, daglig leder i Slåstad IL, og legger til:

– Dette er en flott tur du kan ta med hele familien på, eller en hard konkurranse der du kan kjempe om å komme først til mål.

Friluftskafé

Start og mål er ved Slåstad idrettsplass, hvor det også er parkering, sekretariat og kafé. Det legges også opp til friluftskafé ved saftstasjonen ved Nabben lengst syd i traseen.

Arrangøren anbefaler deltakere om at påmelding bør gjøres på forhånd, men at det også er muligheter for sen påmelding rett før start.

– Det er deltakerpremier til alle; gavekort på Hoka-sko til vinnere i løpsklasser, og gavekort fra Odal Sparebank trekkes blant deltakere i sykkel- og trimklasser, forklarer Nordsetmoen.

Syklistene starter søndag kl. 11.00, ridende kl. 11.30, trimklassen kl. 12.00, og aktive løpere kl. 13.00. Startnummer hentes i sekretariatet, som åpner én time før start i de respektive klassene.

Takker sponsorene

Daglig leder i Slåstad IL, Erland Nordsetmoen, håper at mange finner veien til Slåstad førstkommende søndag, og vil gjerne benytte anledningen til å takke alle bidragsytere for at Dølisjøen Rundt kan bli gjennomført for 45. gang.

– Vi takker sponsorer, deltakere og dugnadsmannkaper, som gjør det mulig å levere gode tiltak for et aktivt og attraktivt nærmiljø, sier han.

Du kan finne mer informasjon om Dølisjøen Rundt på Slåstad idrettslag sin hjemmeside (klikk her).