Strøm Vokalensemble synger «A Ceremony of Carols» av Benjamin Britten 10. desember kl. 18.00.
Annonse

På programmet finner vi også kjente og kjære julesanger som Det hev ei rose sprunge, Glade jul og Jeg synger julekvad. Alle i nydelige korarrangement.

Allsang, orgel og harpe

Dette er også en kveld der tilhørerne inviteres til å synge med. Orgelet skal bruse, og korene og tilhørerne skal sammen fylle rommet med kraftfull sang på blant annet Deilig er jorden. Ved orgelet sitter kantor Svein Tormod Bekkhus.

– Å få besøk av harpisten Sidsel Walstad fra Kringkastingsorkesteret i Strøm kirke er noe vi virkelig ser fram til, sier kantor Kristin Kydia Nesse. Hun fortsetter:

– Strøm har en helt spesiell flott akustikk. Vakker harpeklang i dette rommet blir enestående flott. I tillegg til å akkompagnere Strøm Vokalensemble på A Ceremony of Carols, samt på flere av julesangene, skal hun spille et eget solostykke for harpe.

Barnekoret Vivo deltar

Tradisjonen tro deltar Barnekoret Vivo på konserten. For er det noe som hører førjulstiden til, så er det vakre barnestemmer. Vivo er et kortilbud for barn fra 3. til 7. klasse, og har sine ukentlige øvelser på Glommasvingen skole. Koret synger i kirkene i Odalen, men opptrer også i andre sammenhenger. Foruten å delta i gudstjenester, har koret i høst sunget på Solbakken folkehøgskole og Sør-Odal alders- og sykehjem.

– Koret har plass til flere medlemmer, avslutter Nesse.