6. desember arrangeres Julerock mot mobbing hos Odal Rockeklubb. På scena står ungdommen i Smelta Bly og de litt eldre rockerne i Klotmjölk.

Annonse

De fleste gleder seg til jul, men ikke alle. Derfor arrangerer Ungdommens Rockeklubb Odal, Odal Rockeklubb, Metalheads against Bullying og Nord-Odal Frivilligsentral denne konserten der de vil samle inn julegaver til barn og unge i Nord-Odal som kan trenge litt ekstra oppmerksomhet til jul.

Gi bort ei gave!

Arrangørene oppfordrer alle som har mulighet til å gi bort ei julegave, og gavene kan leveres hos rockeklubben fra klokka 12.00 fredag 6. desember. Frivilligsentralen vil distribuere dem videre. Det er viktig å merke gavene med hvilket kjønn og omtrentlig alder innholdet passer best til. Og det som gis bør være nytt og ubrukt.

Plakat

Gløgg og pepperkaker

Når du kommer innom, kan du gjerne ta deg en pust i bakken og kose deg med gløgg og pepperkaker inne i rockeklubbens lokaler.

Smelta Bly på tur
Smelta Bly sammen med roadmanageren, mr. Odal Rockeklubb – Remi Brodal.

Unge og eldre på scena

På kvelden blir det altså den nevnte konserten. Ungdommene i bandet Smelta Bly – som er starta gjennom Ungdommens Rockeklubb – har allerede vært med på tilsvarende konserter i Karlstad og Eidskog, og gleder seg veldig til å spille på hjemmebane. De får denne kvelden med seg de noe eldre ungdommene i Klotmjölk. Her spiller blant annet mr. Odal Rockeklubb, Remi Brodal, bass.