På miniturné i en Volvo PV

Annonse

 

Lørdag 9. juni legger Arne Fjeld Rasmussen og Hans Ludvig Fredheim ut på miniturné i en Volvo PV og holder hele seks minikonserter fra sin nye plate «Med hånda på klinka» rundt om i bygda.

Uforløste lengsler og drømmer

Samarbeidet mellom bluesartisten Arne Fjeld Rasmussen og lyrikeren Hans Ludvig Fredheim er et spennende samarbeid som har resultert i albumet «med hånda på klinka». 

De holdt tidligere i vinter en lun, ned-dempet konsertkveld på Skogvang på Trautskogen og nå drar de på miniturné med sine lyriske tekster, musikk og naturlyder som vil gi deg visdom og funderinger til ettertanke.

— Albumet oppfordrer deg til ikke å bli stående med hånda på klinka med uforløste lengsler og drømmer, men åpne dører, bli med på reisa og ta vare på «Stønna», sier Hans Ludvig Fredheim.

Fra repertoaret har de sangen «Kunsten å kleive ved» hvor publikum får høre folketoneinspirert musikk med kromatisk munnspill hvor det skapes en ny dimensjon, en tre-enighet, som får en til å tenke godt etter rundt hvordan vi lever i vårt samfunn.

— I en ofte travel og rastløs hverdag kan det være godt å ta seg tid til å lytte og oppleve; rett og slett bare det å være, sier Hans Ludvig.

Bygda rundt

I en Volvo PV med Finn Knapper som sjåfør suser de rundt den 9. juni og holder minikonserter på følgende steder;

1.  Joker Knapper kl 10:00

2.  BYGGtorget Gardvik kl 10:45

3.   Austvatn Vel og Bra Austvatn kl 11:30

4.  Joker Bruvoll kl 13:00

5.  Skogvang Trautskogen kl 13:45

6.  Coop Sand kl 15:00

Det blir servert rabarbrasuppe og mulighet for å kjøpe signert cd direkte fra bilen!

 

Arne Fjeld Rasmussen og Hans Ludvig Fredheim vil også fremføre noen smakebiter fra sin nye CD 1. juni klokken 16.00 under årets Sandsdager til helga.

 

Lyrikeren Hans Ludvig Fredheim Albumet oppfordrer deg til ikke å bli stående med hånda på klinka med uforløste lengsler og drømmer I en Volvo PV med Finn Knapper som sjåfør legger Arne Fjeld Rasmussen og Hans Ludvig Fredheim ut på miniturné 9. juni Bli med på reisa og ta vare på «Stønna»