Solid satsning på kjetting

Lilleseth Kjetting, som er en av Norges største grossister på kjetting til landbruk, anlegg, transport og skog utvider med en ny lagerhall, pusser opp fasaden og ansetter nye.

I sterk utvikling og vekst

Annonse

— Her blir det ny lagerhall på to mål! sier Stine Lilleseth entusiastisk og peker ut i skogen til venstre for hall 2 på Trondbøl. Og i tillegg har vi planer om å gjøre et ansikts-løft på inngangspartiet, det blir spennende, sier hun.

Mens vi andre tenker på sol, sommer og bading, styrker Lilleseth Kjetting AS sin satsning på redskapsprodukter til kommende vintersesong og er svært opptatt av at logistikkløsningene og leveringstidene skal være markedets beste.

— Alt av varer er lagerført her på Tronbøl, og vi begynner å få liten plass til alle produktene, så tiden for utvidelse av bygget og få inn nye mennesker med rett kompetanse innen utvikling og effektivisering er nå riktig, sier Stine Lilleseth.

Lilleseth Kjetting AS ble etablert i 1947 og er i dag en av Norges største grossister på hjulgående kjetting til bransjene landbruk, anlegg, transport og skog. De leverer i tillegg til produktgruppen kjetting, et bredt produktspekter av redskapsprodukter og løft/sikring produkter og bedriften har et stort profesjonelt forhandlernett over hele Norge.  Kjetting grossisten omsetter årlig for drøye 45 millioner norske kroner og er et selskap som fortsetter å satse i Odalen.

— Bedriften har per i dag 9 ansatte som er involverte i svært mange spennende og utviklende prosesser og vi har hatt en solid årlig vekst på 5 millioner de siste 3 årene. Og nå som vi har leverandører spredt over hele Norden, ser vi etter en ambisiøs og utviklingsorientert økonomisjef som kan tenke Nordisk og kan bidra til å løfte effektiviseringen et hakk, forteller Stine.

Hjørnesteinsbedriften som satser i Odalen

18. august i fjor feiret selskapet 70 år, noe som er en anstendig alder for en bedrift i Norge og mens andre flytter kompetanse ut av Norge, har bedriften klokketro på at in house kompetanse er avgjørende for fremtiden.

— De fleste som jobber i Lilleseth Kjetting AS har jobbet her i et sted mellom 10 og 40 år, og det at vi satser på faglig påfyll og kompetanseheving slik at folk utvikler seg, trives og blir, det ser ut til å virke smiler Stine.

I Disenåvegen 33 på Skarnes viser gradestokken 30 varmegrader og det er nesten uvirkelig å se for seg snø og kulde, men her jobber logistikk-ansvarlige på spreng i varmen og trucken flytter snø-skjær, vikploger og sandstrøskuffer så det hviner i truckdekkene.
Når man er en Norges største grossister på kjetting stopper ikke vinter-forberedelsene opp på grunn litt varmegrader.

Dagligleder Knut A. Lilleseth og tredje generasjons Lilleseth, markedssjef Stine Lilleseth ser frem til utvidelsen Lilleseth Kjetting i Disenåvegen 33 på Skarnes har per i dag 3600m2 å boltre seg på. En ny lagerhall er planlagt på baksiden av hall 2. Tegninger av ny fasade Salgssjef, Stian Østerhaug, besøker forhandlere i hele Norge og jobber mye fra bilen. Her med ny firmabil med helt ferske logoer på. Historiske bilder fra 70 år med kjetting