Foto: Martin Sveis og Makaniske AS
Annonse

Grinna Sag og Høvel AS fikk 30.000 kroner i tilskudd til utarbeidelse av webside og kontraktsmaler. Bedriften er under etablering på Granerud i Nord-Odal. Grinna Sag og Høvel er målbedrift i Sør-Hedmark Næringshage, og oppfordres av juryen til å fortsette dette samarbeidet. Her kan du de en oversikt over alle målbedrifter i regionen.

Husbonden AS på Disenå har inngått et interessant samarbeid med Biosa Norge AS. Juryen tildelte 30.000 kroner til markedsføring av nye produkter som er utarbeidet sammen med Biosa. Husbonden er også målbedrift i næringshagen. Les mer på husbonden.no

Den siste aktøren som fikk tilskudd i denne runden var Martin Sveis og Mekaniske AS i Nord-Odal. De fikk tilskudd på 100.000 kroner til innkjøp av lasermaskin, samt tilbud om lån på tilsvarende sum. Bedriften lever tjenester innen stål, aluminium, montering, CNC, sveising og pulverlakkering.

Greit å vite

Er bedriften heldig å få tilskudd, kan midlene kun brukes til det som er omsøkt og gitt støtte til. Dersom tilskudd ikke benyttes til det som juryen i Odal Næringsfond vedtar å støtte, kan tilskuddsmottaker få krav om tilbakebetaling av tilskudd. Det forventes ellers at man rapporterer på bruken av midlene etter ca et år. Dette får man påminnelse om. Saksbehandler forbeholder seg retten til å kredittsjekke alle søkere til Odal Næringsfond.