Birgit Brinck ute med sitt 4. album

Annonse

 


Birgit Brinck fra Sør-Odal er ute med sitt 4. album «Noen ord i kveld». Alle sangene er på norsk og er skrevet av artisten selv. I den forbindelse blir det gratis konsert på Kongsvinger bibliotek, onsdag 27. juni kl. 19.00.

— Vi ønsker å skape en trivelig kveld rundt utgivelsen av min nye plate «Noen ord i kveld», forteller Birgit Brinck.

Mange odølinger med på plata

Plata er innspilt på Kongsvinger, i Skyline studio hos Erik Marthinsen. Vi startet dette arbeidet for nærmere 3 år siden. På plata har jeg med meg lokale musikere og vokalister: Mina Helgedagsrud (9 år, vokal, Sør-Odal), Espen Thorstensen (Eidskog, vokal), Nina Tøndel Flikkerud (Nord-Odal, vokal), Kai Johansen (Nord-Odal, gitar), Botan Rønhovde (munnspill og vokal), Knut-Harald Jensen (Nord-Odal, saksofon), Adine Stirna (Sør-Odal, cello) og Kjetil Hjerpset (Kongsvinger, bass).

 

— Jeg har skrevet om drømmer, om å fokusere på lyset i livet, om å ta vare på øyeblikket, om sommer og om det jeg syns virkelig teller i livet. Som for eksempel å ta vare på hverandre, forteller Brinck.

Denne kvelden blir det Kai Johansen og Lorentz Moe som bidrar med kunnskaper, gitarspill og sommerstemning.
Du vil få høre smakebiter fra Birgits nye plate, glimt fra tidligere utgivelser og i tillegg utdrag fra konsertrepertoaret de siste årene, som Finn Kalvik, Bob Dylan og Cornelis Vreeswijk.

Og kanskje får du også lyst til å synge med?