Odalsportalen – 50 ungdommer valgte SIAP

  Annonse

  Tekst: Thea Haukerud Foto: Thea Haukerud


  Når Nittedal Sommerskole velger destinasjoner for sin sommeruke ligger SIAP aktivitetspark øverst på listen for femte året på rad. Å boltre seg med volleyball, trampolinene, paddle board og henge etter vannskibåten på en oppblåsbar banan er svært populært blant ungdommene.

  Ungdommene som er med på Nittedal Sommerskole har utfordrende aktiviteter på toppen av sine ønskelister og da har sommerskolen de fem siste årene valgt SIAP aktivitetspark i Sør-Odal som destinasjon.

  De 50 ungdommene kjører buss til og fra Nittedal og har gledet seg lenge til å komme til aktivitetsparken på SIAP.

  — Vi ønsket oss SIAP for her kan vi både padle, spille volley, hoppe på trampoline og kjøre med banan etter båten, sier Tuva fra Nittedal.

  — Så er det gøy å ha noe skikkelig kult å gjøre i sommerferien, legger Tuva til.

  — Ungdommen elsker å komme seg litt utenfor komfort-sonen og da har Slåstad vannskiklubb på SIAP akkurat de rette elementene for å utfordre dem litt, sier lederen for Nittedal Sommerskole, Lasse Johansen. 

  Johansen er ofte på vannskianlegget til Slåstad og kjører båter for klubben så ofte han kan.

  Helt rått!

  — Dette er helt rått, roper de fire gutta, Henrik, Sondre, Remi og Jørgen, som sitter på den oppblåsbare bananen som henger bak vannskibåten.

  — Få dem til å velte a, kniser jentene på brygga som heier og tuller om hverandre og de fire gutta klorer seg fast i håndtakene på bananen når lederen Lasse gir på litt ekstra i svingene.

  — Se, alle ramler av! roper jentene på brygga.

  Og når Henrik, Sondre, Remi og Jørgen kommer tilbake til brygga blir det mye latter.

  — Jeg har ikke lyst til å dra hjem, sier en av ungdommene på brygga, det er så fint her!

  Resten av uka skal ungdommene til Sommerland i Bø, Trysil sykkelpark, Høyt og lavt klatrepark på Sørum og paintball-parken i Nittedal.

  Heia gjengen ved banan-båten Fredrik & Emil varmet opp til å kjøre ringen Dette er helt rått! roper de fire gutta, Henrik, Sondre, Remi og Jørgen Håvard, Sverre og Andreas hadde vannkrig på padle boars Håvard koser seg på brettet sitt Instruktørene Sander og Maiken liker SIAP godt. Maiken har vært med de siste fem årene og det er Sanders første uke.