Full rulle på Skarnes til helga

Salgs-boder, food trucks, gratis dressurkurs med NM-mester i Agility, drøssevis av tilbud i butikkene, tivoli og sukkerspinn! På torsdag går årets Skarnes-dager av stabelen, her er programmet.

Annonse

Skarnes-dagene er et fint møtested for hele bygda. Ta seg en kaffekopp med sambygdinger, spise, handle og ikke minst oppleve masse gøyale aktiviteter for hele familien. Årets program er fullspekket med flere nyheter.

Nytt populært barnetivoli

Det blir massevis av moro for barna på Barnetivoliet med karuseller, bunke-biler, hoppeslott og andre gøyale tivoli-aktiviteter.

— Nytt av året er tivoliet som heter Barnetivoliet. Tivoliet som vi hadde avtalt med trakk seg plutselig tidligere i vår og vi er så takknemlige og fornøyde med at Barnetivoliet sa ja, sier Tove Gulbrandsen, på vegne av Skarnes handelsstands forening, som håper at det blir populært hos barna.

— Barna kan kose seg med mye moro i helgen, som fiskedam, ballongklovn, hest og kjerre og Micke & Minnie har overrasker på lur til alle barn! for å nevne noe forteller Gulbrandsen entusiastisk.

Gratis hundeskole for din firbente venn

Noe som også er nytt er at vi har fokus på hund og aktivitet og får besøk av to ganger Norges mester i Agility, Andrea Huseby. Europris, som har et bredt utvalg av utstyr og dyrefor, jobber tett med Huseby på kjedenivå for å sørge for at hunden din får riktig mat i forhold til aktivitetsnivå og nå kommer hun til Skarnes-dagene for å gi deg råd og trening.

— Andrea tilbyr gratis dressurkurs så du kan lære deg å bli en bedre leder for din firbente venn. Dette skjer på plenen bak taxi-sentralen klokken 12 og 17 både fredag og lørdag, og det er bare å dukke opp sammen med din hund, sier Gulbrandsen.

— Huseby bidrar også med tips og råd rundt hundehold – det blir en absolutt høydaere, sier Gulbrandsen. Europris vil ha også ha vareprøver på hundemat under Skarnes-dagene.

Masse aktiviteter og høye svev i sentrum

Også i år viser lag og foreninger seg frem under dagene. Skarnes IL har gate-fotball i sentrum, konkurranser og aktiviteter og selvsagt det populære Anderacet hvor endene slippes fra brua ved Glomma klokken 15.00
SCL Super Crew Lakers fra Nes viser fram høytsvevende akrobatikk og folkedanserne og musikerne Roomuratas fra Estland lager show med dans og spennende folketoner.

— Det blir liv og røre tre dager til ende med salgsboder, food trucks med internasjonal mat, danseoppvisninger, veteranbiler, kunst, skolekorpset spiller og selvsagt blir det også rømmegrøt, vafler, utrolig mange gode salgs-tilbud i sentrum og mye, mye mer, så jeg ønsker på veiene Skarnes handelsstands forening, alle en riktig god fornøyelse, sier Gulbrandsen.

Program torsdag og fredag Program lørdag Barnetivoliet rigges klart Gratis dressurkurs for deg og din firbente fredag og lørdag Det populære anderacet starter lørdag kl 15 Ballongklovnen kommer – det blir moro for barna