God stemning på Skarnes-dagene

  Annonse

   


  Mange tok seg turen til sentrum under Skarnes dagene i helga. Det gikk varmt i salgs-bodene og kioskene, dressurkurset med NM-mester i Agility var svært populært og barna koste seg i tivoliet. Se bildene fra helga her.

  Det var strålende vær under årets Skarnes-dager noe som gjorde at det er ekstra koselig å ta seg en kaffekopp med sambygdinger i sola og oppleve gøyale aktiviteter i sentrum.

  — Se der kommer Mikke & Minnie! roper Maja Gjelsnes når de populære musene kommer vinkende nedover handle gata. Og så får hun og barna rundt en high five og en stor klem.

  Gatefotball, triksekonkurranse, danseshow og hesteskyss, rømmegrøt, smaksprøver på pølsesnabber og drøssevis av gratis give aways:

  — Det er kjempe mye gøy å finne på og nå gleder jeg meg til Anderacet, sier Hanna Gjelsnes, så spør hun pappa igjen hva klokken er – for hun vil ikke komme for sent bort på brua for å se alle endene kastes ut på Glomma.

  Hundrevis av ender i Glomma

  Klokken 15.00 på lørdag ble hundrevis av ender sluppet fra nybrua for å svømme nedover til gamlebrua hvor publikum sto.
  De seks første endene ble fanget opp med hov og numrene på endene ble lest opp høyt fra båtene med ropert. Mannskapet i båtene påpekte at det ble et tett løp og et spennende race!
  Og de heldige vinnerne vant gjeve premier.

  NM- mester med populært dressurkurs

  Noe som var nytt i år var fokus på hund under Skarnes dagene.
  To ganger Norges mester i Agility, Andrea Huseby, besøkte Skarnes med sine svært inspirerende dressurkurs som falt i god smak hos alle deltakerne som deltok på plenen bak taxi-sentralen fredag og lørdag hvor kurset ble holdt. Noen synes det var så motiverende at de ble deltok begge dagene.

  — Det er så fint når dere har så mange gode spørsmål og virkelig står på for å bli bedre hundeeiere, roste Huseby deltakerne. Og Huseby sparte hverken på råd eller kritikk når det gjaldt hundehold og oppdragelse i løpet av kursene.

  — Det vakreste jeg kan oppleve er når hundene gjesper og strekker seg på kurs, for da vet vi at de faller til ro så vi kan jobbe enda bedre sammen som en gruppe, sa Huseby som syntes både to og firbente deltakere gjorde en kjempe innsats på kursene.
  Og etter kurset fikk de firbente vennene velfortjent ros og masse vareprøver med hunde-godis som belønning.