Rytmer og stemning på Knapperdagen

Annonse

 

Sola skinte om kapp med Knappergardingene og alle andre som tok turen til Knapperdagen lørdag 23. juni. Den innholdsrike dagen hadde tryllekunst, folkedans og helikopterturer på programmet. Og kvelden ble rundet av med ny besøksrekord på Brosteinsballet.

Dagen startet med gratis frokost som falt i smak hos alle som kom og utover dagen koste folk seg med grillmat, rømmegrøt, pølser, is, vafler og kaffe og den smakfulle Pannerusken fikk også i år bein å gå på -den lokale retten er blitt et av kjennetegnene for selve Knapperdagen. 

— Det var mange flotte salgs og utstillingsboder med mye forskjellig for de aller fleste. Her fant du alt fra spekepølser, hjemmelaget mat, biler til håndlagde produkter og bruksting.
Det var også satt opp Agility bane med storveis oppvisning som var svært populært, sier Tove Grønli i Kanpperdags-komitéen.

— Det ble en så stemningsfull og vellykket dag og kveld, er nok et av de aller beste årene jeg har vært med på, legger Grønli til.

Konferansieren for dagen var Simen A. R Larsen som ledet Knappergardingene fint gjennom hele dagen med både info og introdusering av alle underholderene. 

— Fra scenen ble magiske tryllerier av tryllekunstner Kenni fremført til stor glede for både små og store og etterpå kom tre skalder som spilte og sang muntre melodier og som ekstra «finale» -nummer fikk vi gleden av å oppleve musikk og Estlandsk folkedans av en flott gruppe ungdommer fra Estland, sier Grønli.

Med luft under vingene over Knapper

Nytt av året var helikoptertur. Her fikk alle som hadde lyst, luft under vingene og ble tatt med opp i høyden på en rundtur over Knapper og Mo, det var en svært populær «aktivitet». 
Andre populære aktiviteter i løpet av dagen var barnas fiskelykke, blikkboks og hesteskokasting. Sistnevnte med flotte pokaler til de tre beste delt opp for voksne og barn. Det kom en jevn strøm av glade mennesker gjennom den innholdsrike dagen.

Ny rekord på Brosteinsballet

— Portene åpnet klokken 21.00 og Patenbænd spilte opp til dans. De ga alt på scenen og skapte fantastisk stemning gjennom hele kvelden. Vi gikk nok opp i mot ny rekord på antall besøkende, forteller Grønli. Som legger til at folk svingte seg til sent på kveld og at arrangementet ble svært stemningsfull og vellykket.


Kanpperdags-komitéen består av: Heidi A. R Larsen, Odd Egil Olsrud, Arne Sørlie, Martin Granheim og Tove Grønli

FOTO: Åshild Bjørndal