Annonse

Inatur er Norges største markedsplass for jakt, fiske og hytter i norsk natur. Her finner du lett tilgjengelige tilbud om jakt, fiske og overnatting i hele Norge.

De fleste av hyttene representerer det Inatur gjerne omtaler som det ekte hyttelivet. Relativt enkle, gjerne et stykke fra allfarvei og med beliggenhet midt i smørøyet for jakt, fiske og friluftsliv. Akkurat som Gjeddevasskoiene ved Trautskogvegen i Nord-Odal.

Nord-Odal kommuneskoger KF har gitt stedet en ansiktsløfting, og foruten en generell oppussing er det investert i nyere sanitærbygg med dusjer og toaletter. Det er også KF’et som er ansvarlig for utleie. Og nå kan du også booke og betale rett på websiden til iNatur, opplyser daglig leder Matthias Göhl.

– Belegget på Gjeddevasskoiene er forholdsmessig bra for tiden, men det er fortsatt en del ledig i juli, fortsetter Matthias. Hva med å ta med friluftsglade venner på en kortreist og sosial naturopplevelse i ferien?

Flott utgangspunkt for naturbaserte aktiviteter

Gjeddevasskoiene ligger idyllisk til ved Gjeddevatnet. Stedet er et ypperlig utgangspunkt for naturbaserte aktiviteter, som fiske, jakt, ski- og fotturer.

I tillegg til at stedet benyttes til kurser og gjestejakt i kommuneskogens egen regi er det lagt opp til at bedrifter og organisasjoner skal kunne avholde møter og seminarer her og at privatpersoner kan holde lukkede selskaper samt bruke sovehyttene til helge- og ferieopphold.

Bestill på iNatur

La deg inspirere

Hyttetunet fra ankomstvegen.
Inngang til hovedhytte.
Grillplass
Fiskemuligheter
Hyggelig stue
Klar for en dukkert?