Annonse

Bli med på spennende fisketurer på Storsjøen i sommer med storfisker og guide Raymond hos Odal Fritid & Turistservice.

Endelig er sommeren her og Storsjøen ligger blank og innbydende, men under overflaten er det et yrende liv. Her står storgjedda og lurer i sivet. Stimer av abbor jakter på mat. Karpefamilien er godt representert med brasme, buk, mort og laue. Det er registrert hele 18 fiskeslag i Storsjøen.

Raymond tilbyr tre ulike pakker; speiding, spinnfiske og trolling.

Bli med ombord i Raymond’s splitter nye fiskebåt, en Alloycraft J500 … eller Super-SS-Rally-GT-Fastback-Hardtop-Sprint som vi gjerne sier her omkring!

Velg din pakke og finn en passende dato på søndager (juli, august, september) eller onsdager (juli). Bestill fisketuren via lenken lenger ned på siden. Husk at du umiddelbart etter booking må betale med Vipps. Billettprisen er kun kr 250. Alt av utstyr er inkludert. Turen varer i ca. 3 timer. Skitt fiske!

Oppdatert: Det er noen få ledige billetter igjen på de fleste søndager og onsdager for spennende fisketurer fra Raymond’s nye sportfiskebåt. Trolling er nesten utsolgt. Det kan være lurt å bestille så raskt som mulig for ikke å gå glipp av et unikt fiskeeventyr på Storsjøen.

Klikk deg inn på lenken nedenfor for booking og betal deretter med Vipps. Her kan du også lese mer om de guidede fisketurene med Raymond.

https://odalsportalen.no/produkt/guidede-fisketurer-pa-storsjoen/