Folk koste seg ute i finværet på Skarnes-dagene i helga. Det var frokost på brua, sommerutstilling, Mikke og Minnie, cheerleading show og hoppeslott i gatene for å nevne noe. Og anderacet på Glomma var utrolig spennende i år og.

Annonse

Popcorn, pølser, ansiktsmaling og hoppeslott hører med når det er Skarnesdagene. I år ble det også mange dyr å klappe og kose med, både store og små synes det var huggalt.

Melgardsbrua besøksgård hadde med flere dyr fra gården og en av sauene synes det var varmt og ønsket seg en sommerklipp hos Barberer Blix.

Kunst og kultur hører også med og i år var det sommerutstilling med Håkon Bleken i Galleri Lyshuset og ute i sentrum var det utstilling i kulturpassasjen under jernbanen med utstillerne Jorunn Melland med billedkunst og Aud Sættem Johansen med foto.

Image may contain: 1 person, smiling, standing
Jorunn Melland stilte ut billedkunst
Image may contain: 1 person, smiling, standing
Aud Sættem Johansen hadde fotoutstilling.

Leker, gevinster og aktiviteter

For barn og unge kunne man velge blant mange leker og aktiviteter som gatekrittegning, rebusløp, sekkeløp, «fiskedam» for de minste med Odal Sportsfiskerklubb og kaste våre svamper på blink, det ble både morsomt og en bløt opplevelse for mange!

Under Skarnesdagene ble det også utdelt pengepremier. Kvinnenettverket i Sør-Odal mottok en sjekk på kr.30.000 fra Odal Sparebank, noe de satt stor pris på og pengene ønsker de primært å bruke på svømmeundervisning for barna.

Frokost på Skarnes-brua

Frokost på Skarnes-brua med Eurospar og KIWI som sørget for mat til sultne frokostgjester ble en suksess i finværet.

Det var rikelig med folk ute i gatene gjennom helga, som hygget seg ute, slo av en prat og opplevde god underholdning med Wilhelm Johansen, Cheerleding oppvisning og konsert med Hilde Louise Asbjørnsen med band mellom Trekanten og På Hjørnet som var populære oppvisninger.