Kjøper du leilighet i Samling bolig i Sand innen utgangen av august, kan du selv være med på utforme deler av interiøret. Alle leilighetene leveres som standard med 3-stavs eikeparkett og kjøkkenmodellen UNO hvit fra Sigdal, samt hvit baderomsinnredning fra Alterna.
Annonse

Arkitektfirmaet Helen & Hard har i tillegg utarbeidet tre ulike tilvalgspakker, pakke A (3-stavs parkett i hvit ask, lys kjøkkeninnredning og baderomsmøbler), pakke B (3-stavs parkett i hvit ask, mørk kjøkkeninnredning og bad) og pakke C (1-stavs hvit oljet eikeparkett, kjøkkeninnredning i matt eik, bad med høyskap for vaskemaskin).

Samling er et unikt, kombinert bygg i massivtre. Her finner du både bibliotek, bank og 10 selveier-leiligheter. Fasaden sett fra Bunesvegen.
Wenche Aaserud Roterud, Aktiv Eiendomsmegling

Siste frist for å gjøre endringer til tilvalget er satt til uke 35. Kontakt megler Wenche Aaserud Aktiv Årnes, tel. 990 18 195, e-post wr@aktiv.no for nærmere informasjon om leilighetene og tilvalgsmulighetene.

Enkel hverdag uten bil

Vi har spurt noen av de som allerede har sikret seg en bolig i Samling, hvorfor de har valgt å gjøre dette. Flere påpeker at det var en enkel beslutning, siden de prosjektert leilighetene allerede har grunnmur og yttervegger på plass. Da blir det lettere å forestille seg hvordan det blir å bo der. Noen flytter fra en større enebolig til noe mindre og mere lettstelt. Unni Charlotte og Alf Magne Berg ønsket å kjøpe leilighet for å få en enklere hverdag.

– Det blir fint å klare seg selv og slippe å be barna om hjelp til alt, sier Alf Magne som bor i Austvatn i dag.

Kari Nor fra Knapper er opptatt av at Samling ligger sentralt til på Sand hvor hun ønsker å bo. Bussholdeplassen med blant annet timesavganger til Eidsvoll, og jevnlige ruter i Skarnes, ligger bare noen meter unna.

– Når jeg flytter kan jeg selge bilen, sier Kari fornøyd.

Utsikt over Sandsjøen fra en av leilighetene

Kommer til å bruke biblioteket ofte

Anneliese Raaden hadde opprinnelig tenkt seg en DES-bolig et annet sted på Sand, men valgte Samling fordi hun fikk en konkret innflyttingsdato. Annelise bor på Skarnes i dag, men er tiltrukket av Sand fordi sentrum er så kompakt med gangavstand til det meste. Hun er fornøyd med arkitekturen på bygget og leilighetens utforming, men setter mest pris på få bibliotek i 1. etasje.

– Jeg er glad i å lese og kommer til  å bruke biblioteket  mye, sier Anneliese som ser frem til å flytte inn i en lettstelt 2-roms.

Det blir sikkert også lunt og koselig å lese hjemme i leiligheten. I disse dager jobber man med akustikkdempende tiltak og med å klargjøre gulvene i leilighetene med kabler for vannbåren varme. Det blir ellers noe stillere på byggeplassen i juli, opplyser kommunens byggeleder Geir Vik.

Tilvalg bestemmes hos Studio Sigdal på Lørenskog

Tilvalg for Sigdal, kjøkken og garderober utføres i august, uke 33, 34 og 35, ved oppmøte på Studio Sigdal, Solheimsveien 28, 1473 Lørenskog. Kontaktperson for tilvalg er Eva Heidi Nord-Varhaug, tlf: 479 67 450, e-post: eva@studiosigdal-lorenskog.no.

Tilvalgsliste (07-06-2019 gjeldende)

Flere bilder av interiør

Standard baderom
Soverom
Stue