Gøy med vannskiskole!

  Annonse

   

  Vannskiskolen til Slåstad vannskiklubb er svært populært og ble fullbooket i løpet av rekord tid. Og ungene de gleder seg til å kjøre masse på vannski i det fine været denne uka.

  — Vannskiskolen har jeg gledet meg til lenge, sier en svært fornøyd Kristine Borge i sol-steika på Slåstad vannskiskole på SIAP i dag.

  — Jeg elsker å være her, for vi har det så koselig og det er veldig moro med vannski! sier Borge.

  Barna som venter på tur sitter på brygga og skriver en liste over hva de ønsker å lære seg i løpet av vannskiskolen;

  — Jeg vil lære meg å komme opp på vannskiene, sier Johanna som stolt viser frem hva hun har skrevet. Og så har hun tegnet en vannski-drakt og flytevest i vannskiskole-boka si.

  — Ja, sikkerhet er viktig i vannet, forklarer Julie Borge, som i dag er med lillesøster Kristine og kan hjelpe de yngste med å skrive sin ønskeliste.

  Ute i båten høres høye heia-rop. Yes du klarer det! heier instruktøren.

  — Se, han kommer opp på skiene! roper Oskar og så kommer resten av gjengen og heier fra brygga.

  Populært sommertilbud

  Plassene ble revet bort i rekordfart da det ble lagt ut på klubben sine facebooks sider på forsommeren.

  — Her har vi det kjempegøy og opplevelsene blir jo ekstra fine i strålende vær! sier Helene Staksrudvangen, som hjelper til på vannskiskolen i år som i fjor. Og samholdet her er veldig bra, sier hun med et smil mens hun ser på gjengen som står og heier.

  Sola glitrer i vannet, vannspruten står bak han som kjører etter båten og barna bemerker at det er diamanter på vannflaten.

  — Er det ikke vakkert, sier Johanna til Kristine. Og de er helt enige!

  – Vi vil bli gode på vannski, sier Robin sammen med Johanna, Kristine og Oskar på Slåstad vannskiklubb på SIAP Johanna, Kristine og Oskar gleder seg til kjøre vannski. FOTO: medhjelper på vannskiklubben, Julie Borge Johanna har skrevet ned i sin vannskiskole bok hva hun ønsker å lære seg i løpet av skolen