– Bli med på årets største kulturarrangement for barn og unge!

  Annonse

  Har du noe du brenner for? Ønsker du å skape noe – alene eller i fellesskap med andre? Nå har du muligheten til å bli med på UKM i Odalen.

  – UKM er det største kulturarrangementet for ungdom i Hedmark, og vi ønsker at flest mulig skal melde seg på, sier kulturskolerektor Joakim Finbak Pedersen, og minner om at fristen for å melde seg på går ut allerede 5. februar.

  Alt er lov

  Ungdommens kulturmønstring er mange små lokale festivaler hvor ungdom kan delta med alle slags kulturuttrykk, der hver kommune etter mønstringene sender kvalifiserte ungdommer videre til en større fylkessamling som representanter for sin kommune.

  – Er du mellom 10 og 20 år, kan du melde deg på – uansett hvilket talent du har, sier Pedersen, og ramser opp musikk, kunst, dans, stand-up, film, sceneteknikk og webdesign som noe av det du kan delta med.

  UKM er et sted der barn og unge møtes, inspirerer og utfordrer hverandre, og skaper noe sammen, og har med årene blitt et fellesskap som anerkjennes som den viktigste møteplassen for ungdom og kultur i landet.

  Bli med!

  På landsbasis er det i skrivende stund 6.500 deltakere som har meldt seg på UKM 2018.

  – Bli med på årets beste kulturarrangement for barn og unge du også, oppfordrer kulturskolerektor Pedersen.

  Årets UKM i Odalen går av stabelen 10. februar i Milepelen kulturhus på Sand i Nord-Odal, og påmeldingsskjema finner du på www.ukm.no. Det er Kulturskolen i Odalen som arrangerer mønstringen i odalskommunene.

  Dersom du vil følge med på hva som skjer i Ungdommens kulturmønstring i Odalen, kan du like Facebook-siden «UKM i Odalen» her.