Veronica Rode på Austvatn Gård tilbyr nå snart skrivekurs som ungdom i kan bryne seg på.

Annonse

Dette er et skrive- og presentasjonskurs for deg mellom 13-18 år, og som vil lære å skape gode tekster, noveller eller poesi – og legge det frem på en god måte.

Kunstkonsept tilbyr konseptuelle produkter, litteratur og ulike kurs og tjenester er innenfor sjangeren kreativitet og innovasjon

– Kurset gjør lyriske virkemidler og fortellinger lekende lett, forteller grunderen bak Kunstkonsept som holder i Nord-Odal.

Morsomt og lærerikt

– Du vil lære om ulike virkemidler som assosiasjons-dikt, figurdikt, SMS-språk, fri-skriving, oppbygging av tekster, presentasjon og mye mer – på en morsom og lærerik måte, forteller Veronica.

– Vi legger opp til et kreativt kurs med fokus på å løfte norskkompetansen og vil være  nyttig inn mot norskfaget, sier hun.

Dreven er kursleder

Kurset gjennomføres over tre kvelder i mindre grupper med maks åtte deltakere, slik at hver og en får god veiledning. Kursleder, Hans Ludvig Fredheim, er godt kjent i Odalen som både forfatter, poet og lærer, med faglig bakgrunn i nordisk grunnfag, språk og litteratur.

– Vi legger stor vekt på personlig veileding for den enkelte deltager, forteller Veronica og legger til at læringstemaene vil dreie seg om å skape gode tekster.

Austvatn gård byr på lyse kurslokaler og god stemning og det vil bli servering av frukt, mat og drikke.

Kurset passer for alle

– Du må ikke ha noen forhåndskompetanse og kurset passer for alle, og vi garanterer god stemning, ler Veronica.

Merk: påmelding må skje på forhånd, og innen søndag 03.03.19 . Du er sikret plass på kurset ved kursbetaling via nettsiden til Kunstkonsept.com. Ved spørsmål, ta gjerne kontakt med Veronica på mobil 90079279 eller e-post: kundeservice@kunstkonsept.com

Dato: (Tirsdager) 05.03.19, 12.03.19 og 19.03.19
Tid: 17.30 – 20.30
Sted: Kunstkonsept v/ Austvatn gård, Storsjøvegen 1692, 2134 Austvatn.
Pris: Introduksjonstilbud kr 890,-