Etter inspirasjon fra flere andre bibliotek rundt om i landet, har også Nord-Odal bibliotek begynt å arrangere strikkekafè!
Annonse

Det er foreløpig avholdt 3 Strikk&Lytt på dagtid i biblioteket, og tilbudet er godt mottatt! En fin gjeng har møtt opp – med eller uten strikketøy – og fått servert en varm kopp kaffe, samt et knippe noveller, dikt eller andre korte tekster som egner seg for høytlesning. Og samtlige gir uttrykk for at det jammen er hyggelig å bli lest høyt for – uansett alder!

Sett av 5. mars kl 13 -14

Neste Strikk&Lytt går av stabelen tirsdag 5. mars kl 13-14 i bibliotekets midlertidige lokaler på Milepelen, og alle er hjertelig velkomne til en time med litteraturformidling i trivelig og lun bibliotekatmosfære mens strikkepinnene går.

Spesialutgave i samarbeid med Odal husflidslag

Siden det er Lysuker, arrangeres også Strikk&Lytt spesial på kveldstid torsdag 14. mars kl 19.30, i samarbeid med Odal husflidslag. Husflidslaget vil fortelle litt om sin aktivitet, og lager en utstilling som viser litt av det de holder på med. Og har du en strikkeoppskrift du sliter med eller lurer på en strikketeknikk, får du hjelp med det også! I tillegg blir det selvsagt høytlesning som vanlig.
Linas håndarbeidsbu vil ha salgsbod på Milepelen denne kvelden.

Vel møtt!

 

Fra tidligere arrangement.