Teater Innlandet avlyser på grunn av korona

Bilde: Bjørn Krogh Andersen
Annonse

Basert på råd fra Folkehelseinstituttet og Hamar kommune avlyser Teater Innlandet forestillinger og arrangement på ubestemt tid. Som en sentral samfunnsaktør er det viktig at vi er med på denne nasjonale dugnaden for å begrense smittespredningen.

Følg med på teaterinnlandet.no og Facebook for videre oppdateringer. Publikum vil bli kontaktet fortløpende angående refusjon av kjøpte billetter.

Teater Innlandet skulle gjerne ha spilt teater, men som offentlig samlingsplass vil vi være med på å ta ansvar for at situasjonen blir så kortvarig som mulig. Vi beklager ulempen dette medfører for publikum, men håper på forståelse for denne avgjørelsen.

Om kjøpte billetter

Du som har kjøpt billett på nettet trenger ikke foreta deg noe. Pengene blir tilbakeført til den kontoen som var belastet i utgangspunktet. Det går 2-5 virkedager før du ser pengene tilbake på din konto, men vær oppmerksom på at «innbeløpet» i nettbank/kontoutskrift kan legge seg tett opp mot datoen da kjøpet ble registrert. Noen ganger også foran “utbeløpet”. Du bør derfor sjekke kontoutskriften din helt tilbake til kjøpsdato.

Dersom billettene ble betalt med kredittkort kan det godt være at pengene blir tilbakeført til kredittkortselskapet ditt. I så fall vil beløpet bli utlignet på neste faktura.

Betalte du billettene helt eller delvis med gavekort, vil den summen som var belastet gavekort bli tilbakeført til kortet.

Dersom du ikke lenger har gavekortet ditt eller du har andre spørsmål om refundering av dine billetter, så send en mail til billett@teaterinnlandet.no

Billetter som er kjøpt lokalt, altså ved ditt utsalgssted/kulturhus, i kasse eller på automat, må annulleres slik at du får tilbakebetalt pengene på konto. Ta med billetten til kassen på utsalgsstedet, hvor de tar imot opplysninger som navn, kontonummer, billettnummer og telefon slik at utbetaling kan skje så fort som mulig.