Korona; hva kan lokalbanken bidra med?

Odd Håvard Bratli, banksjef salg og marked Odal Sparebank
Korona skaper usikkerhet for alle. For noen blir konsekvensene av at samfunnet lukkes ned større enn for andre. Vi står ovenfor en ny og usikker situasjon som påvirker hele Norge. Dette vil berøre både privatpersoner og de aller fleste bedrifter – store og små.

Store konsekvenser

Annonse

Mange vil oppleve å bli permittert fra jobbene sine, og mange bedrifter vil slite med å få hjulene til å gå rundt. Vi ønsker å hjelpe folk og bedrifter gjennom krisen.

– Vi merker allerede pågang fra kunder som kjenner dette på kroppen, sier Odd Håvard Bratli, banksjef salg og marked i Odal Sparebank.

– Og vi er redd dette bare er begynnelsen; vi forventer at mange bedrifter og privatpersoner vil trenge økonomisk bistand i tiden framover. Og her kan vi som lokalbank bidra; vi kjenner våre kunder og kan sammen med kundene legge en god plan. Vi vil hjelpe slik at kundene våre skal beholde nattesøvnen, sier Odd Håvard.

Rådgivning – vi finner løsninger

I tillegg til midlertidige løsninger, så er det også viktig å finne gode løsninger på lang sikt, det vil trolig ta tid før alt er i normalt gjenge igjen. Det blir viktig å snakke med en rådgiver i banken, og sammen finne gode løsninger som passer hver enkelt.

Noen av våre verktøy for å hjelpe kundene kan være:

  • Kortsiktige og midlertidige kreditter
  • Kun betale renter – Avdragsfrihet
  • Utsette lånebetaling -Terminoverhopp
  • Refinansiering av lån/kreditter

Ta kontakt

Meldingen til våre kunder er at dersom du er usikker på hvordan du skal håndtere din økonomi i denne situasjonen, ta kontakt med oss så tidlig som mulig, så finner vi sammen de beste løsningene; på kort og lang sikt.

– Noen bedrifter må stenge ned sin virksomhet mens andre merker redusert trafikk. Vi skreddersyr etter behovet til hver enkelt. Myndighetene er også kommet på banen med ordninger slik at vi kan bidra positivt, avslutter Odd Håvard Bratli i Odal Sparebank.