Stemningsfull Halloween-konsert

Det svingte skikkelig på Kulturskolens nifse Halloween-konsert på søndag.

Kulturskolen i Odalen satte opp en skummel og mørk Halloween-konsert i et fullstappet Milepelen kulturhus i helga.

Annonse

Når kulturskoleelevene fra 6 og 19 år samles for å markere den skumleste dagen i året – da blir det virkelig stemningsfullt.

Spindelvev, edderkopper og gresskar

Scenen var kledd inn i spindelvev, edderkopper og gresskar og elvene var utkledde og sminket med skitt og «blod».

— Hvis dere er redde for Halloween- rock så hold dere for øra nå! oppfordret Kulturskole rektoren, Joakim Finbak Pedersen, i det det braket løs med første innslaget som var hard-rock fra kulturskolens rockeband.

Videre fikk publikum vakkert sanginnslag fra det historiske stykket Les Miserable, nydelige strofer fra Elise med sangtekst fra High as a kite og Ingrid Sæther som briljerte med sine høye toner. Nydelig pianospill av Theo Uller og Mina Helgedagsrud.
Håkon Sæther som spiller i Odalsbandet Temmersåks, viste en ny side ved å spille piano på denne nifse høstkonserten.

Tusser og troll med skummel sminke

Elevene fra SFO-kurset «Tinnitus», som mellom lydprøvene hadde fått sminket seg og blitt ordentlig skumle fremførte sin trolldans til Dovregubbens hall.

— Det var veldig gøy og litt skummelt å være troll, sier William (6)

— Det var ganske mørkt å ligge nede på gulvet på starten, men veldig morsomt når vi reiste oss opp og løp blant publikum for de smilte til oss, sier Petter (6).

Konserten ble avsluttet med rock, røykmaskinene på full guffe og spotlighter som lyste opp både edderkopper og metervis med spindelvev og med stor jubel fra publikum.