Sør-Odal kunstforening har en stor separatutstilling i Låvegalleriet, Galleri Lyshuset. Utstiller er Randi Fjørstad, som stiller ut fargeglade malerier i impresjonistisk stil.

Annonse

– Randi fjørstad – forfatteren, kunstneren og illustratøren fra Sørum er vår gjesteutstiller i høst, forteller en fornøyd leder Sør-Odal kunstforening, Cato Bekkevold.

– Hun vil være kjent i vårt distrikt fra før, blant annet gjennom sin bok om Hans Chr. Bergersen fra Knapper i Nord-Odal og utstilling av hans arbeider på Milepelen og på
Skarnes, sier han.

Hun maler helst med olje, og målet er å bli en god kolorist. Vi mener at det har hun fått til, og Låvegalleriet er nå rigget og klar for denne flotte og fargerike utstillingen, mener Galleri Lyshusets venner.

– Impresjonismen står mitt hjerte nær

Randi Fjørstad ble født i Trondheim i 1942. Deretter bosatte hun seg i Sørum siden 1994. Maler og skriver nå på heltid. Arbeider med ulike teknikker, men helst med olje. Inspireres gjerne av et tema, en stemning eller en setning og nå stiller hun ut i Odalen.

– For å fange øyeblikk og bevegelser brukes bevisst en uvøren pensel- og knivføring. Impresjonismen står mitt hjerte nær. Målet er å bli en god kolorist, forteller kunstneren.

No photo description available.

Image may contain: screen and indoor

Utstillingen er åpen i helgene 2.-3., 9.-10. og 16.-17.11., alle dager kl. 1200-1600.