Jøbbersdagsfæst

Annonse

 

Lørdag 14.april kl 16.00 braker det løs på Milepelen kulturhus når Nord-Odal hornmusikk fyller 65 år og inviterer til jøbbersdagsfæst med festmusikk og rock’n roll!

Nord-Odal hornmusikk fyller 65 år og inviterer til fest på Milepelen kulturhus med gode venner som Glommasvingen Janitsjar, Temmersåks og Agnete M. Kirkevaag, forteller prosjektleder Njål S. Føsker.

— Vi feirer med stil og masse gode venner og nå kan jeg røpe hvem som kommer, forteller Føsker. 

Disse kommer:

Temmersåks

Er ei hardtslående rockegruppe fra Nord-Odal som tross ung alder har gjort seg bemerket ved flere anledninger. Blant annet har de spilt på Ungdommens kulturmønstring og på Kongsfesten på Kongsvinger. Bandet består av Håkon Sæther, 17 år vokal og gitar, Jonas Østmoen, 15 år, gitar og kor, Martin Bunes, 16 år, bass og Peder Sjøen, 16 år, trommer. Musikken er gitarbasert rock’n roll – og det er første gang de forsøker seg med et janitsjarkorps som backing! Dette blir veldig spennende!

Agnete Mangnes Kirkevaag

Agnete er en av bygdas relativt få superstjerner. Selv om hun til daglig er å se på Nord-Odal Ungdomsskole, er hun nok best kjent i Europa som frontfigur i bandet Madder Mortem. Vi er svært stolte over at hun vil være med oss på Jøbbersdagsfest! sier Føsker.

Glommasvingen Janitsjar

Er vårt kjære nabokorps. Vi samarbeider kontinuerlig og tett med dette korpset med medlemmer fra Sør-Odal og Kongsvinger – og de er alltid øverst på vennelista vår!

Jorunn Skjønhaug

Jorunn er Knapperjente og har blitt odøling igjen etter mange år i Oslo. Alle kjenner henne som en del av kvintetten «Knapper og Glansbilleder» – og vi gleder oss veldig til hennes lune humoristiske styring av bursdagsfesten vår.

Espen Runar Hammer

Espen er Hadelending og har dirigert korpset i 2 fremgangsrike år. I tillegg til å drive vår musikalske utvikling jobber tubaisten i kulturskole og i skolekorps i tillegg til å drive Hadeland Musikkakademi.

— Nord-Odal hornmusikk ønsker alle hjertelig velkommen til fest! forteller Føsker.

Inngang: Kr 150,- Barn under 12 år kommer inn gratis

Konferansier: Jorunn Skjønhaug

Dirigent: Espen Runar Hammer

Lydmann: Ola Trøftmoen

Agnete Mangnes Kirkevaag Temmersåks Glommasvingen Janitsjar Jorunn Skjønhaug Espen Runar Hammer Invitasjon til Jøbbersdagsfæsten