Madder Mortem planlegger et helt spesielt liveshow

Annonse

 

I 2019 er det 20 år siden Madder Mortem slapp sin første plate, “Mercury”, og nå skal de feire jubileet med en unik reutgivelse og et helt spesielt liveshow.

Bandet Madder Mortem fra Odalen slipper i disse dager sitt sjuende album «Marrow». Og når de til neste år fyller 20 år ønsker de å lage noe helt spesielt for fansen! Og i den forbindelse har de laget en crowdfunding-kampanje, en såkalt «folke-finansierings» -kampanje. 

— Vi har laget et crowdfunding-kampanje som er en innsamlings-side hvor fans og andre kan donere penger til et bestemt mål som begge parter får glede av, sier Agnete M. Kirkevaag i Madder Mortem.

— Vi ønsker at 2019 kan bli et usedvanlig år for Madder-venner og fans!  sier Kirkevaag

— Så hvis du har lyst til å skaffe deg den nye skiva vår, «Marrow» , som slippes 21. september, har vi noen spesialtilbud til deg der, i tillegg til mange andre «perks» og noen sjeldne saker til samlerne, legger en entusiastisk Kirkevaag til.

Gode grunner til å være tidlig ute

— Hvis du gleder deg til å høre “Marrow”, kan du få den før alle andre, på digipak CD, limited edition, grønn vinyl gatefold-LP, eller som digital nedlasting, sier Kirkevaag, så her lønner det seg å være tidlig på’n!

Er du er interessert i ny Madder-merch, tilbyr vi gode tilbud på samle-pakker, og porto er inkludert. Vi har laget to spesialtilbud til dere – for å få disse tilbudene, må du klikke på linkene nedenfor, forteller Kirkevaag.

  • Pre-release nedlasting av “Marrow” – her får du skiva en uke før den slippes!
  • Early bird spesialtilbud – du får redusert pris på “We Are The Marrow”-pakken, som inneholder et signert eks av cd-en og kampanje-t-skjorta som du bare får tak i her!