Akke og GT Sara til Odalen

Annonse

Mest kjent for sine tolkninger av country stjernene Jim Reeves og Johnny Cash. Har hatt flere CD utgivelser, samt radio og tv opptredener. Tidligere konserter med sanger og historier om Jim Reeves og Johnny Cash, har vært holdt rundt på Østlandet i overkant av 50 ganger de senere årene.

Konserten inneholder selvsagt de mest kjente og kjære sangene til Jim Reeves og Johnny Cash, (I Love You Because, Four Walls, Welcome To My World, Folsom Prison Blues, Sunday Morning Coming Down) og mange fler. I tillegg endel info om deres liv, både musikalsk og privat.

— Det blir en konsert med herlig blanding av god musikk, litt historie, og ikke minst en utfordring for lattermusklene, forteller Strand.

GT Sara 93 år – snart 90 år på scenen

— Norges eldste komiker og sanger, «ja, kanskje verdens eldste i denne sammenheng, hun er kjent fra både tv, radio og ikke minst utallige show, CD utgivelser og opptredener i hele Norge, forteller Arvid Strand.

— Historier og betraktninger vil selvsagt, i kjent GT Sara stil, blir fremført i skjønn forening med sanger av Alf Prøysen, Sara Leander og mange andre. Med sine historier og sanger har hun i flere tiår vært til glede for hele det norske folk, sier Strand.

Dette blir en konsert med en utrolig kombinasjon av nydelig sang, et fyrverkeri av historier og en karisma få forunt.

Konserten er torsdag 19.april kl. 19.00 på Skogtun kulturhus, Konowsgt 12, Skarnes.