Gavekort på Kjentmannsmerket - alle tiders julegave!

Lurer du fortsatt på hva du skal gi i julegave? Her kommer et par «i siste liten» tips som er både bærekraftige og populære.

Kjentmannsmerket (KMM)

Annonse

Gavekort på KMM er et kinderegg. Du gir bort naturopplevelser, trim, og sosialt felleskap. Med KMM kan mottakeren ta med familie og venner til de 5 steder i Nord-Odal og 5 steder i Sør-Odal som er plukket ut som turmål for KMM 2020. Det er en veldig fin måte å bli kjent i vakre Odalen. Gavekort for Kjentmannsmerket 2020 kan kjøpes på ESSO, Sandberg på Sand og Sport1 på Skarnes. KMM-hefte vil være ferdig skrevet 1. januar.

Leder for KMM, Kari-Anne Tangen kan kontaktes for ytterligere informasjon om merket for 2020. Telefon 913 49 961, e-post kariannetangen@gmail.com.

Julefest med Contrazt og PatentBænd 28. desember

28. desember er det klart for årets julefest på Milepelen. Hvem blir ikke glad for en slik billett i gave? Billetter på telefon: 62 97 01 30 eller e-post: booking@milepelen.no.

Contrazt spiller på romjulsfest.
Romjulsfest med Contrazt.

Medlemskap i DNT Odal

DNT Odal dekker de to Odalskommunene Nord-Odal og Sør-Odal. Foreningen arbeider aktivt i lokalmiljøet for fremme av friluftslivet gjennom å rydde og merke stier, bidra til oppdaterte og vedlikeholdte sti-/og løypekart, samt ved å arrangere fellesturer. DNT Odal har over 500 medlemmer.

DNT Odal arrangerer årlig fellesturer med turleder, friluftsarrangementer og leirer. Vi har turgrupper for alle aldre og interesser! Gå inn på https://odal.dnt.no/medlemskap/ for å melde inn noen du er glad i.

Billett til Norges største reunion 1. februar

Kjøp en billett til noen som du ønsker skal flytte tilbake til Odalen.

1. februar inviterer Kongsvingerregionen til tidenes gjensynsfest! Få med deg noen fra familien, russegjengen, klassen, fotballlaget eller kom sammen med kjæresten din, kusine, nabo eller en bekjent årets feteste fest i Kongsvingerhallen. Det blir arrangert transport fra Odalen. Billett på: https://radhusteatret.no/incoming/article1417609.ece