Ny dag – Nye nederlag! – Et festforedrag for flygel og flippover!

Lørdag 27. oktober kl 19.00 setter Motarbeider med Halvor Haukerud og Bjørge Verbaan opp «Ny dag – Nye nederlag! – Et festforedrag for flygel og flippover!» på Milepelen på Sand.

Motarbeider har jobbet målrettet for nedlegging siden oppstart.

Annonse

— Vi runder i år 1000 foredrag, forelegg og forestillinger og må kunne tillate oss å si at vi har mislykkes kapitalt. Nå skal vi ikke underslå at vi er godt fornøyd med en fiasko av en slik størrelsesorden, men stiller oss allikevel spørsmålet «Hva i all verden gikk bra?» sier dårlig leder i Motarbeider, Halvor Haukerud.

— Om vi gir noe godt svar på dette denne kvelden gjenstår å se, men som vi pleier å si: Er det ei forestilling du ikke skal se i år – er det denne! sier Motarbeideren.

Motarbeiders forretningsidé er «Å reise rundt for å dra ned stemningen»

— Gjennom firmaet Motarbeider har jeg drevet med organisasjonsutvikling i over 15 år – om enn med en noe utradisjonell tilnærming. Med base på hovedkontoret på Haukerud i Nord-Odal har vi etter hvert bidratt til etter- og videreutdanning av motarbeidere over hele landet – på tvers av sektorer, bransjer og eksisterende og potensielt nye fylkesgrenser. Nå klinker vi altså til til på hjemmebane, forteller Haukerud.

«Med- og MOTARBEIDERBOKA. For deg som jobber eller bare er ansatt»

Kom ut på Gyldendal forlag tidligere i år. Førsteopplaget forsvant før lansering og i god motarbeiderånd markeres lanseringen av andreopplaget med et festforedrag!

Arbeidslivets iboende munterhet – Hva med faglig påfyll til deg og dine kollegaer – og en god latter i samme slengen?

Vi benytter spesielt anledningen til å invitere lokale bedrifter og organisasjoner som tror at et skråblikk på egen arbeidshverdag kan ha positiv effekt – uansett om det handler om å forberede seg på neste omstilling, øke forståelsen av egen innvirkning på et arbeidsfellesskap eller om man tenker at det å ha det enda litt morsommere på jobb er gunstig i seg selv.

Priser:

Ordinær: 250,- + avgift

Gruppe (5 eller flere): 200,- + avgift

Kjøpes på Ticketmaster – og på Milepelen og Marihøna på Sand

Det vil også la seg gjøre å kombinere dårlig stemning og god mat. Milepelen står for sistnevnte.

Gruppebestillinger – med eller uten mat – kan også gjøres til meg på harlvor@motarbeider.no