Som i fjor innledes høstferieuka med høstmarked i Sentrumsvegen på Sand. Her blir det salgsboder med håndverk, håndarbeid og lokalmat og du kan møte politikere og lag og foreninger og på kvelden blir det live musikk.

Annonse

— Markedet har åpent fra klokka 12 til 15, og du vil der finne rundt 25 utstillere og selgere. Du finner håndarbeid, håndverk, lokalmat og eksotisk mat, du kan møte lag og foreninger, politikere, festivaler og kommunen, forteller Stig Asheim, rådgiver i Nord-Odal kommune.

I tillegg blir det igjen mulighet for kjøring med hest og kjerre, og ikke minst blir det livemusikk i rockeklubbens stand da Byting spiller en kort konsert ca. klokka 14.30. Seinere på kvelden spiller de også på Milepelen.

Som i fjor blir det også baklukeloppis på «lensmannsplassen», 20 biler er foreløpig påmeldt, flere kan det bli, de åpner også baklukene klokka 12 og holder på til klokka 15.

— Noen av butikkene, for eksempel Ukkestad, Fin & Fjong og Marihøna holder også åpent en time lenger enn normalt, og vi blir ikke veldig overraska hvis man finner ekstra gode tilbud akkurat denne dagen, legger han til.

— Vi gleder oss til noen artige timer med mye folk og livlig handel i Sand sentrum lørdag 6. oktober, sier Asheim.

Velkommen!