Blueskonsert i Karihagavika

John Ultvedt på tangenter, Tobias Flottorp Helzer på bass og Arne Steinar Myrvang på trommer spiller opp til intim blueskveld i Garasjen i Karihagavika den 26. oktober.

Annonse

Jon Ultvedt fra Halden, nå bosatt på Mysen blir å finne bak tangentene på blueskvelden til Garasjen siste lørdagen i oktober.

En allsidig musiker, som har fire cd-utgivelser bak seg, arrangerer egne hus-konserter i sitt » Røde Hus » på Mysen, er musikalsk leder av storbandet Grenland Allstars, som i 9 år har fylt Ibsenhuset i Skien med lille nyttårsaften konsert. I fjor med USA eksporten «Kid» Andersen som gjesteartist.

Ultvedt har også spilt med Anita Hegerland, Raymond Bjørling og rockabillylegenden Billy Burnette fra Fleetwood Mac og John Fogerty Band. Både i bandsammenheng og ulike settinger bruker Trond Ytterbø å være fast inventar på gitar/munnspill.

I sommer var duoen Stig Sjøstrøm på trommer/ Jon Ultvedt på keyboard ombord på M/S Telemarken med bluescruise på Heddalvannet for Notodden Bluesfestival.

I dag er Jon Ultvedt ansatt som lektor på Vestby videregående skole, men har også en fortid som pastor i Misjonskirken.

Bandet er sannsynligvis det eneste bluesbandet i landet som frontes av en tidligere pastor som har har skapt stor begeistring på bluespuber så vel som i kirker. Bandet har et bredt repertoar og skaper både dansestemning, ettertanke og refleksjon.