Magisk stemning fra start til slutt

musikk
Dette er en test. FOTO: Thea Haugerud
Annonse

Med en populær line up, kvalitet i alle ledd og nye finesser som slo an, kaller et trofast publikum årets Audunbakken for en publikumssuksess.

Brusende stemning

— Det var brusende stemning med flagrende gullhårdans nederst i bakken, med avbrekk av nydelig melankolsk ligge-i-gresset- klimprende gitartoner fra Maria Brym midt i bakken med yrende festival-liv på toppen, sier Anette Stenberg som var publikum på lørdag.

Det var rett og slett magisk stemning helt fra start til slutt, legger Stenberg til.

Deilig og fri atmosfære

– Audunbakken er en festival med en deilig og fri atmosfære, den er både jordnær og helt spesiell på samme tid, sier vinneren av Odalsportalens sommer-fotokonkurranse, Kari Gjelsnes, som vant to festivalpass til Audunbakken.

— Det er så herlig at festivalen er så tro til sitt konsept. Lapskausen smaker like godt hvert år og de holder seg til den oppskriften og sper ikke på med hippe og kortreiste menyer som mange andre festivaler gjør nå for tiden, det har jeg sansen for, tilføyer Gjelsnes.

Bra med folk og nydelig stemning

— Jeg har ikke fått telt opp ordentlig enda, men jeg vil anslå at rundt 700 var inne på området på lørdag. Det var bra med folk og nydelig stemning, sier festivalsjefen, Audun Hansen.

— Og røykeforbudet fungerte også utmerket, forteller Hansen fornøyd som arrangerte den joviale og sjarmerende festivalen på Disenå for sekstende gang.

 

 

 

Vinneren av sommerens fotokonkurranse, Kari Gjelsnes, vant to festivalpass til Audunbakken og hadde en uforglemmelig festivalopplevelse i helga. Maria Brym underholdt med vakre toner midt i bakken. FOTO: Kari Gjelsnes Holly Macve (UK) ble godt tatt i mot. FOTO: Kari Gjelsnes Anette Stenberg sammen med Karen Gjermundrud og Helene Staksrudvangen på Audunbakken. FOTO: Anette Stenberg Guro Erika Trøseid Gjerstadberget med flagrende gullhårdans nederst i bakken. FOTO: Kari Gjelsnes Rævkrok er stort på Audunbakken. Her er venninnene Christine Sørby og Silje Eugenie. FOTO: Kari Gjelsnes