Hagle og Ole Ivars spiller opp til gratisfest på Skarnes 26. august.

  Brufest
  Annonse

  – Vi kan love høy fest- og dansefaktor, og minner om at arrangementet er gratis og åpent for absolutt alle, sier Kjell Fiskerud, ansvarlig for Brufesten-gjennomføringen.

  Korona har de to siste årene satt en stopper for mange arrangementer, og det er nå tre år siden Brufesten sist gikk av stabelen. Da var det Julie Bergan og Ingemars som skapte folkefest for nesten 3000 mennesker, og arrangørkomiteen har god tro på at årets program skal kunne lokke tilsvarende mange tilhørere i sommer.

  Program for alle

  Hagle, som er headlineren under årets Brufesten, er en norsk country-rap-duo, som skriver tekster inspirert av oppveksten på bygda. De debuterte med låta Traktor i 2020, og har det siste året hatt flere store hits – blant annet «Ærmen i kærmen», «Ærbeskar» og «Rullær».

  Brufest
  Ole Ivars skal spille opp til dans under Brufesten i 2022. Foto: www.oleivars.no

  Dansebandet Ole Ivars har holdt på i snart 60 år, har gitt ut 45 album og mottatt en rekke gull- og platinatrofeer – samt åtte Spellemannspriser.

  – Vi lover dessuten å vise fram flere av Odalens musikalske talenter på scenen, og det vil være ulike aktiviteter flere steder denne dagen, sier Fiskerud.

  Takk til lokalt næringsliv!

  Det er Skarnes Handelsstand som arrangerer Brufesten, med Odal Rockeklubb og Sør-Odal kommune som støttespillere. Folkefesten kunne imidlertid ikke ha blitt gjennomført uten støtten fra det lokale næringslivet, som nettopp bygger opp om grunntanken til Brufesten om at dette skal være en stolthetsbyggende identitetsmarkør for hele kommunen.

  – Mange virksomheter har allerede sagt at de vil støtte opp om Brufesten. De vil få muligheten til å synliggjøre seg under Brufesten og i Glåmdalen-magasinet som kommer ut i forkant av arrangementet, gis mulighet til å sette opp stand i konsertområdet, og noen får litt ekstra oppvartning under selve festen, forklarer Fiskerud.

  – Har din bedrift også lyst til å støtte opp om Brufesten, er det fremdeles fullt mulig å kontakte Skarnes Handelsstand, legger han til.