Jeg blir stolt – og glad. Det er så mye å glede seg over om dagen.

Annonse

Hjørnesteinsbedriften Mapei får besøk av selveste statsministeren, for å åpne et flunkende nytt lager og produksjonsanlegg – på Sand.

Industriforum 18. oktober – vi er med og arrangerer en møteplass for hele Kongsvinger-regionen. Rekordmange påmeldte allerede.

Mange frivillige sørger for gode fritidsaktiviteter i begge bygdene våre, og at bygdefolket har hjertet på rett plass viser turmarsjen for Sykehusklovnene nylig.

Randi på Sand og flere andre ansatte stiller opp på lørdagsåpent i banken slik at det blir lettere for folk å få levert inn passet sitt.

Bygget Samling reiser seg på Sand – vi gleder oss veldig til å flytte inn til neste år. Dette blir virkelig bygdas storstue og et samlingspunkt for aktivitet og kunnskap.

Og ikke minst; vi i banken får stadig gode tilbakemeldinger fra kundene våre som har fått god rådgivning og hjelp i banken. Noen er faktisk så fornøyd at de kommer med blomster til rådgiveren sin.

Vi er en lokalbank som leverer gode resultater og som konkurrerer godt med de store bankene. Og har mer fornøyde kunder.

Og alt dette skjer i våre lokalsamfunn – heia oss i Odalen!

Mette F. Skogstad, markedssjef i Odal Sparebank