Sarah Marie Sannerud, Tobias Fløyten, Sander Eitrem og Håkon Sæther gikk jr World Cup i Bjugn i helga og nå er de fire tatt ut til å gå World cup i Nederland til helgen.

Annonse

De unge lovende om resultatene under jr world cup’en i Bjugn:

– Til å være min første jr world cup er jeg fornøyd med helgen! Helgens høydepunkt var 6. plass på teamsprinten. Det gledes til jr world cup nummer to i Nederland, forteller Sander.

– Jeg gikk en grei 1000 meter, men ble veldig stiv og gikk opp rundetiden mye. Jeg er veldig fornøyd med teamsprinten hvor vi fikk 6. plass. Gikk en solid 500 m, men mye å jobbe med fortsatt, sier Håkon som nå ser fram til Nederland i helgen.

– Jeg er ikke helt fornøyd med helgen, kunne tenkt meg å gått en del fortere på alle distanser. Jeg gleder meg til å kunne komme bedre tilbake neste helg, hvor jeg forhåpentligvis er i bedre shape! Meddeler Tobias.
– Helgen gikk helt greit, jeg gikk 3000 meter og fellesstart. 3000 m gikk sånn helt ok, skulle ønske tiden var bedre, men selve løpet var litt rotete og ble veldig fort stiv i beina. Fellesstarten endte med at jeg ble hindret etter at noen falt, så jeg falt lett av toget og var vanskelig å henge seg på. Men frem til det skjedde gikk det supert og jeg lå ganske bra an til en høy plassering, forteller Sarah Marie som også skal til Nederland til helgen.