Tett løp på årets stilkonkurranse

  Annonse

  Odal Sparebank har i en årrekke invitert til stilkonkurranse for 8. trinn i begge odalsbygdene. I dag ble vinnerne kåret!

  Stilkonkurransen har en lang historie; faktisk helt tilbake til starten av 1990-tallet! Odal Sparebank inviterer hvert år elever ved 8. trinn på ungdoms-skolene i odalsbygdene til en vennskapelig kniving om hvem som er best til å skrive!

  Tett løp

  — I år har vi fått inn mange gode stiler, så juryen har hatt en tøff oppgave! Forteller Berit Bredesen i Odal Sparenbank foran alle på 8.trinn på Sør-Odal ungdomsskole.

  Det ble så jevnt i år at juryen valgte delt førsteplass mellom Mille Marie Fjeld Stenerud fra Nord-Odal ungdomsskole og Mina Melbye Dønjar fra Sør-Odal ungdomsskole.

  Vinnerne skriver så man får frysninger – her snakker vi om store talenter!

  Årets oppgave

  — Vi har et nært og godt samarbeid med lærerne ved skolene, og oppgaven i år er knyttet opp til en hverdag som stadig flere dessverre kan kjenne seg igjen i, forteller markedssjef i Odal Sparebank, Mette Skogstad.

  Slik lød oppgaven; Skriv en fortelling. Forestill deg at du er 20 år og bor i Oslo. Du har nettopp mistet jobben på sykehuset og du titter bort på den store regningsbunken, som ligger som en svaiende, ruvende og ustø søyle borte på kjøkkenbenken. Du kjenner det snører seg i halsen og tårene svir bak øyelokkene.

  Lag en passende overskrift og skriv en fortelling om hvordan du havnet i denne situasjonen. Husk at det er lurt å variere mellom virkemidlene, slik at fortellingen blir så levende som mulig.

  Kake med stil

  Ved premieutdelingen spanderte Odal Sparebank brus og marsipankake til begge skoler som en hyggelig ramme rundt det hele.

  På kaken sto det Bank stil – den falt i smak!

  1. plassen fra Sør-Odal ungdomsskole gikk til Mina Melbye Dønjar, her sammen med Berit Bredesen i Odal Sparebank. 1.plassen fra Nord-Odal ungdomsskole fikk Mille Marie Fjeld Stenerud, her sammen med Elin Smith i Odal Sparebank. 1. plass Mina Melbye Dønjar, Sør-Odal ungdomsskole, Berit Bredesen Odal Sparebank og 3.plass Sør-Odal ungdomsskole, Andrea Betzner Strøm Flott kake til alle på 8.trinn Forventningsfulle ungdommer på 8.trinn i gymsalen på Sør-Odal ungdomskole