Fikk trene med A-lags spillere

  11. juni besøkte KIL’s hovedtrener Vitor Gazimba og A-lags spillerne Ville Jalasto, Fredrik Mani Pålerud og Christian Røer en gjeng unge fotballspillere på Skarnes IL.

  Annonse

  Tirsdag var en stor dag for de unge forballspillerne på Skarnes da de fikk muligheten til å trene og få veiledning av selveste hovedtreneren og tre meget kyndige KIL-spillere. Barna fikk teste sine ferdigheter, lærte nye triks og progresjonen var stor.

  — Det er kjempe gøy og vi lærer masse, sier Hanna Melsnes (snart 10 år), mens hun hiver i seg vann og så er det full fart ut på banen igjen.

  — Oppvarmingen var utrolig morsom og vi digger at KIL-gutta er med oss ute på banen, legger hun til i farta.

  Nye steg og masse humor

  Ungene tar raskt nye steg, læringskurven er bratt og samtidig sitter latteren løst ute på banen hvor a-lagspillerne sparker fotball og trikser sammen med barna.

  — KIL-spillerne er flinke med barna og det er veldig gjevt og moro for ungene å ha a-lagspillerne som trenere her i dag, sier leder for Skarnes IL, Ann Cecilie Sundby-Bredesen.

  — Dette er et tilbud til alle klubbene i distriktet og vi synes dette er et inspirerende og godt tilbud til barna, forteller Skarnes IL-lederen.

  Etter treningen skrev KIL gutta autografer og tok bilder sammen med barna.