Sesongklargjøring med Tælt & 2-takt

  Annonse

  Våren er endelig her og det kriblet i fingra til gutta i mopedforeningen Tælt & 2-takt på årets første barmarksamling. Presidenten i klubben presenterte programmet for sesongen og en ting er sikkert og det er at 2-takterne blir å se mange steder i regionen fremover.

  Mopedforeningen Tælt & 2-takt holder til på klubbhuset til Slåstad IL og forrige torsdag sto klargjøring av kjøretøyer foran en ny sesong på programmet.

  Det var årets første barmarksamling og medlemmene Christian W. Egeberg og Gunnar Rødland Klamroth foredro om nødvendig, periodisk vedlikehold før sesongåpning, og de 18 medlemmene som var tilstede denne torsdagskvelden utvekslet erfaringer rundt polering, oljeskift, sjekk av forgassern, luftfilter og tennplugger med stor entusiasme.

  — Utgangspunktet for aktivitetene i klubben er samlinger hver torsdag kveld i egne lokaler i klubbhuset til Slåstad IL og sosiale turer rundt i lokalmiljøet, forteller presidenten i klubben, Arne Hagen.

  Og tilføyer at denne sesongen blir spekket med mopedturer og garasjebesøk hver uke i hele regionen – og nytt av året er moped O-løp, det blir spennende!

  — Det sosiale og samholdet er det viktigste, det er så hyggelig at vi kan samles en gang i uka og skravle om vår felles interesse og dra på turer sammen, forteller Christian W. Egeberg.

  — Foreningen Tælt & 2-takt ble stiftet 10.10.2010, og er åpen for personer over 16 år med interesse for mopeder og teltturer – eller omvendt, per i dag er det 45 medlemmer og vi ønsker nye medlemmer hjertelig velkommen, sier Hagen.

  Vinn en Tempo Corvette 300 1969-modell

  —I år lodder Tælt & 2-takt ut en Tempo Corvette 300 1969-modell, i upåklagelig stand og finish. Loddsalget starter på Glåmdalsmarkedet fredag 27. april, men trekningen er ikke før 14. desember. Så hvis du vil vinne en Tempo Corvette 300 1969-modell, så kjøp lodd, smiler Hagen.

  I år lodder Tælt & 2-takt ut en Tempo Corvette 300 1969-modell og loddsalget starter på Glåmdalsmarkedet fredag 27. april Gunnar Rødland Klamroth forteller om periodisk vedlikehold Christian W. Egeberg foredrar om klargjøring Bilde i klubblokale fra da Tælt og 2-takt var med i Norge Rundt Dekor i klubblokalet