Halvannet år med pandemi har vanskeliggjort aktiviteten i korpsbevegelsen, men i helga inviterer amatørkorpsene i Sør- og Nord-Odal og Kongsvinger til storslått korpskonsert i Milepelen på Sand i Nord-Odal.

Annonse

De to korpsene har samarbeidet ved flere anledninger tidligere, og har nå satt sammen et program med høy film- og musikalfaktor fra Amerika. Konserten har fått det treffende navnet «Rett West».

Under konserten vil publikum blant annet få høre kjente klassikere fra musikalene Chicago og Oklahoma, kjent filmmusikk fra The Incredibles, Bonanza. Den legendariske komponisten Ennio Morricone gikk bort i fjor i en alder av 91 år, og han er representert med en medley med flere av hans spaghettiwesternlåter.

Korpset har med seg Elin Ellingsen som sangsolist. Hennes erfaring som vokalist strekker seg fra rhythm and blues-bandet Back in Business på 90-tallet, via diverse store og små konsert-prosjekter i sjangerne pop, jazz, viser og gospel. Nå er hun vokalist i Blåsjel, kvintetten som byr på standardlåter og ballader i jazzdrakt.

OK-Janitsjar håper at mange benytter anledningen til å ta turen til Milepelen lørdag 25. september 2021 kl. 18.00, og garanterer at det blir en flott opplevelse.

Billetter selges ved inngangen og hos medlemmene.

Barn under 12 år kommuner gratis inn, og korpsene håper konserten kan være til inspirasjon for unge musikanter i korps og kulturskole.

Dirigentene Knut Harald Jensen og Stina Widén leder det store korpset på rundt 60 musikanter.