Signerte kontrakt om Glommasvingen

  På tirsdag skrev Sør-Odal kommune kontrakt med Backe Romerike AS om å bygge Glommasvingen skole.

  Annonse

  — Vi er veldig fornøyd med å få tildelt dette oppdraget og ser frem til et godt samarbeid med Sør-Odal kommune, sier administrerende direktør i Backe Romerike AS Øystein Nordal.

  Troikaen Backe Romerikes AS, L2 Arkitekter AS og Dronninga Landskap AS leverte konseptet «Tre x 3», som kommunen syntes var både den beste løsningen og det laveste tilbudet. En enstemmig jury mente at konseptet til Backe Romerike AS var best på kriteriene funksjonalitet, arealeffektivitet og estetikk.

  Prisen for skolen, flerbrukshallen og uteområdet er på ca. 280.000.000 kroner, eksklusive merverdiavgift.

   

  — Vi beveger oss nå inn i en optimaliseringsfase, hvor vi sammen med totalentreprenør ser på eventuelle forbedringer av vinnerkonseptet før detaljprosjektering starter, sier prosjektleder for bygg Ole Gunnar Holen.

  Glommasvingen skole skal stå ferdig 1. august 2019. 

  Relevante lenker

  «SIGNERINGSKAKE»: Kontrakten ble feiret med en ekte «signeringskake» som viser hovedinngangspartiet på den nye skolen. FOTO: Sør-Odal kommune SIGNERTE SKOLEKONTRAKT: Tirsdag signerte Sør-Odal kommune kontrakt med Backe Romerike AS om å bygge Glommasvingen skole. F.v.: konstituert rådmann Toril Gundersen i Sør-Odal kommune og Øystein Nordal, administrerende direktør i Backe Romerike AS. FOTO: Sør-Odal kommune