På Tittut skjer det stadig noe nytt. Mindfullness, magedans, fargeenergi, dans-meditasjon,Tantra, Feng Shui og fullmåne-yoga. Nå blir det mer rytme fremover og høstens nyhet er trommesirkel.

Annonse

– I en trommesirkel er det frigjøring og rytmisk samspill som gjelder. Alle får prøve ulike trommer og rytmeinstrumenter, og sammen skapes øyeblikks musikk. Det handler om å finne og følge sin indre rytme, forteller kursholder og veileder, Heidi Tveter.

– Jeg gleder meg over alle som kommer hit for å senke skuldrene og la den rolige atmosfæren på tunet synke inn, men nå har jeg også lyst til å introdusere mer lyd her, ler hun med sin trillende og smittende latter. 

Det er allerede introdusert rytmer på gården og nå i september kan du prøve intuitiv dans og bevegelse som lar deg utforske bevegelse, lyd og kroppsbevissthet på godt og vondt.
Kursholder Heidi utforsker nye grener og trekker de nye impulsene til Odalen.

Trom som du er

Den 17. november vil Heidi veilede sin aller første trommesirkel og dette vil hun gjøre sammen med rytmelæreren, Mikael Kei. Kei har lang erfaring fra både Biodanza, TakeTina og som trommesirkel lærer og legger nå turen til Odalen.

– Det er min første trommesirkel som veileder, så jeg er litt spent, men gleder meg aller mest, forteller Heidi som har vært på flere trommekurs i sommer.

Gjennom trommer kan du gi slipp på gamle følelsesfattige mønstre og frigjøre spenninger i kroppen din.

– Det kan vi alle trenge i våre hektiske liv, når både tidsklemma og hverdagens trivialiteter røyner på, smiler hun.

– Nå ønsker jeg å dele nye impulser som forener vår indre og ytre verden og jeg håper dette kan tilføre mennesker inspirasjon og påfyll, sier den positive vertinnen for alle arrangementene som foregår på den idylliske gården i landlige omgivelser på Slåstad.