100 personer på Korsmodansen

Annonse

 

I år ble det arrangert Korsmodansen i stedet for Korsmoløpet grunnet veiarbeid i Lehmannsveg og sykehusvegen i regi av Aktivitetssenteret Korsmo. Og det ble et svært populært alternativ.

 

Ære fest så ære fest!

I bakhagen til SOAS, som kalles sansehagen, ble det pyntet til fest av ASK-brukerne med markblomster på alle bord og i trærne hang det fest-flagg på ei snor fra tre til tre.

Det ble grilling, loddsalg og kake og stemningen var god blant de 100 som koste seg i sola i sansehagen. Og skikkelig Korsmodans ble det da Kjetil Nordfjeld dro i gang «Jovial» av Freddy Kalas og mange fikk svingt seg på gressplenen.

— Ære fest så ære fest, så her har vi Cider i stettglass og paraplydrinker med brus og fruktbiter som blir servert i baren vi har kalt Sanse-bar, sier ildsjelen for Korsmodansen, Kjersti Edvardsen.

Korsmodansen er både gøy, sosialt og et pusterom for mange.
Brukerne ved dagsenteret samt dagsenteret for eldre, demens dagsenter, HDO, beboere på SOAS, psykisk utviklingshemmede, deltakere fra Frisklivssentralen og integreringsenheten var med på festen, forteller Edvardsen.

10.000 kroner til Korsmodansen

— Sør-Odal Sanitetsforening har gitt oss 10.000 kroner til arrangementet, det setter vi enormt pris på og uten den støtten hadde vi ikke fått til et så flott arrangement, forteller Kjersti Edvardsen fornøyd.

Arrangørene Kjersti Edvardsen, Gunvor Skog, Mari Lilleberre, Beate Løfsgaard, Heidi Kristiansen og Ida Kristin Dahl ved ASK sørget for at Korsmodansen ble et godt alternativ til løpet i år.