Cirkus Arnardo viser muskler i manesjen

Annonse

 

En topptrimmet muskelmann står på plakaten når Cirkus Arnardo besøker Skarnes 20. august. Årets show byr på prikkende gåsehud-opplevelser hvor du kommer tett på aktørene, kun et popcorn-kast unna.

Trekker biler tennene og sjonglerer bildekk

Den sterke mannen heter Denis Ilchenko, er 33 år og kjent fra Guinness rekordbok og britiske TV-show.
Han trekker biler kun med tennene, sjonglerer himmelhøyt med tunge bildekk, og løfter telefonstolper over hodet med halve crewet hengende på som ekstra vekt.
Publikum kan virkelig glede seg til å se Denis i aksjon.

— Dette er nok noe som nordmenn ikke har sett tidligere, sier sirkusdirektør Arild Arnardo om sin nye hovedattraksjon.

— Faktisk har jeg ikke opplevd maken selv, heller.
Til og med klappsetene kommer til å applaudere nå, sier sirkusveteranen.

Slangemennesker, ild og gåsehud

Den nye forestillingen byr også på cosplay-artist og slangemennesket Kelly Saabel som skyter piler med foten mens hun balanserer på hendene som en alveprinsesse i Middle-earth. Kelly er kjempepopulær i Tyskland med mange tusen entusiastiske følgere på Instagram.

Det samme gjelder Kenya Boys. Her er det fart, glade rytmer, limbodans, ild og akrobatikk i skjønn forening fra Afrikas hjerte.

For Cirkus Arnardo er en arena der tilskuerne kommer tett på aktørene, kun et popcornkast unna. Og der innholdet skifter i stort tempo, mellom øyeblikk som får oss til å le, hviske, forbauses, eller til å sitte musestille med prikkende gåsehud.

Og det er mye mer: En stor flokk Siberian husky og samojed-hunder stormer inn i manesjen i ekspress-fart, mens Clown André besøker Norge for første gang med rød nese og nye humørfylte idéer.

De hestefrelste får møte vakre pinto-ponnier i frihetsdressur fremført av hestepedagog Yvonne Lübben.
Se og lær når Diana Boiachin blåser fargerike såpebobler i mega-format, og hold pusten når Duo Costache kjører dødshjul i 10 meters høyde.

Alt er med. Som temposjonglør, illusjonister og dristig «flyakrobatikk» i ringtrapez.

Dette og mer til i årets utgave av Cirkus Arnardo, som har langt flere dimensjoner enn det som lar seg gjenskape på en glatt skjerm. Selv med en fantasillion pixler for hånden.

I 2018 er det forresten 250 år siden det moderne cirkuset ble født, i England, i 1768. Dette blir markert over hele Europa.

— For dette er levende underholdning tuftet på rike tradisjoner. Og naturligvis støpt i en moderne form som fenger. Så, joda, vi viser virkelig muskler i år, sier sirkusdirektør Arild Arnardo.

Se selv.

Cirkuset er på travbanen klokken 18.00 20. august.

MAGI: Cirkusdirektør Arild Arnardo. Foto: Fridgeir Walderhaug HUSKY & SAMOJED: Sledehunder i stor fart presenteres av Jennifer og Kelly Saabel. Foto: Peter Wieler ELF PRINCESS: Håndstands-ekvilibrist Kelly Saabel er treffsikker i Cirkus Arnardo 2018. Foto: Peter Wieler RØD NESE OG NYE IDÉER: Clown André får fart på lattermusklene i Cirkus Arnardo 2018. Foto: Lisa Berger