Odalsportalen – EM på SIAP i helgen

  Annonse

  Tekst: Mette Haugland


  Til helgen arrangeres vannski EM for U21 og funksjonshemmede på Siap.

  På torsdag braker det løs med Vannski-EM for U-21 og funksjonshemmede på SIAP Skarnes. 76 utøvere fordelt på 22 registrerte nasjoner står på startlisten, og mesterskapet går over hele helgen. 

  — Vi har jobbet lenge for å forberede dette mesterskapet, og håper at alt skal være lagt godt til rette for deltagere, trenere, ledere, tilskuere og alle andre, sier leder for organisasjonskomiteen Bjørn Ruud. 

  Ruud oppfordrer også alle odølinger til å komme innom Siap i løpet av helgen og få med seg noen av verdens beste vannskikjørere i aksjon. Mesterskapet er gratis for alle tilskuere. 

  LES MER: Mer fart og spenning -snart klart for vannski-EM

  Europeisk- og Afrikanskmesterskap

  Blant nasjonene på deltagerlisten er også Afrika representert. Sammen med land som Hellas, Nederland og Tyskland står også Namibia på startstreken i helgen.

  Slåstad Vannskiklubb arrangerer og deltakerne skal alle konkurrere om europamesterskap-titler i hopp, slalåm, trick og sammenlagt for ungdommer.

  Landslaget som skal representere Norge i U-21 består av Thea Caroline Granhus, Pernille Amalie Rise Eriksen og Iver Asp. Funklandslaget som skal representere Norge består av Bjørn Gulbrandsen, Dot Elisabeth Bergh og Glenn Poulsen. 

  — Vi er stolt av Sør-Odal Idretts- og Aktivitetspark og det er en glede å kunne vise den med et slikt arrangement, sier ordfører Knut Hvithammer. 

  Mesterskapet arrangeres fra 21.-24. juli på SIAP Skarnes.

  MORO: Heidi Brenna er president i Norges vannski- og wakeboardforbund tror det blir veldig moro og spennende når det igjen blir mesterskap på SIAP til sommeren. Hun er forøvrig fra Sør-Odal og også medlem i Slåstad vannskiklubb. ARKIVFOTO: Hans Otto Glomsås EM-KLARE: Slåstad vannskiklubb har allerede vært ute på årets første her på SIAP, 3. april. FOTO: Slåstad vannskiklubb