Street art kunstneren PEACETU dekorerer gater i Barcelona

Annonse

Den brasilianske street art kunstneren Rodrigo V. Lisboa aka PEACETU, som bor på Skarnes, har malt 9 inngangspartier i gata Carrer del Notariat i Barcelona i sommer. Puertas Abiertas – Barcelona 2018

22., 23., og 24. juni malte den brasilianske street art kunstneren Rodrigo V. Lisboa aka PEACETU, som bor på Skarnes, 9 inngangspartier donert av beboere og butikkeiere i blindgata La Calle de Notariat i Barcelona, med mål om å revitalisere området.
Dette foregikk i workshop-form i samarbeid med sykkelverkstedet ByCycle.

En del av Oslo Tropical Forest Forum

På forsommeren var PEACETU også med på et annet spennende prosjekt – på oppdrag for Norad og Klima- og miljødepartementet – I forbindelse med Oslo Tropical Forest Forum (verdens største klima- og regnskogkonferanse) 27. – 28. Juni 2018 i regi av Norad og Klima- og miljødepartementet (Norge) var han med å dekorere installasjonen og som omgir skulpturen laget av Ståle Sørensen – Den er inspirert av den lille frosken Norvegicorum som er en nyoppdaget frosk fra Tanzania som ble oppkalt etter Norge – for vår satsing på klima og regnskog de siste 10 årene. Avdukingen 25. juni ble utført av blant annet Ola Elvestuen og ordføreren i Oslo, og markerte starten på Oslo Tropical Forest Forum.

Frosken og installasjonen kan sees ved Rådhuset i Oslo i hele sommer.

Oppdrag over hele Norge

Rodrigo V. Lisboa aka PEACETU har oppdrag over hele landet og nå også i utlandet. Folk i alle aldere kjenner nå igjen de ikoniske dyrene han tegner.
Bildene viser prosjekter med flott gatekunst fra Sandefjord og et inkluderende prosjekt på Jessheim Rådhus.

 

 

Oslo Tropical Forest Forum, Rådhusplassen Carrer del Notariat i Barcelona Carrer del Notariat i Barcelona Rådhuset på Jessheim Gatekunst i Sandefjord