Julegrantenning og julemarked med bålpanner i gatene, velkjente dufter og smaker av jul. Fredag 30. november blir det julestemning for store og små i Sand sentrum.

Annonse

Fra klokka 17 tennes julegrana på plassen mellom regnskapskontoret og barnehagen. Det blir gang rundt treet, sang, korps og hvis vi er snille og greie kommer det nok en nisse eller flere innom også.

Julemarked

Mens julegrana tennes gjøres de siste forberedelser i Sentrumsvegen, og innen alt er over ved grana har julemarkedet åpna.

— Det er allerede mange påmeldte, sier Stig Aasheim i Nord-Odal kommune, som arrangerer markedet i samarbeid med Sand sentrumsforening, men vi har alltid plass til flere legger han til.

Meld deg på!

Dersom du ønsker å selge noe, helst julerelatert så klart, eller bidra med noe annet på markedet kan du melde deg på via lenken nederst i denne saken. Flere butikker har også signalisert at de vil holde åpent utover kvelden. Markedet stenger klokka 20.

— Vi håper det blir minst like huggalt som i fjor, og et grep vi har gjort for å gjøre det enda bedre er nettopp å legge det til kveldstid. Da vil lys og brennende bålpanner i gata bidra til ordentlig julestemning, sammen med lukter og smaker. Og hvis vi får et lite snøteppe under blir det helt perfekt, sier Stig, som gleder seg veldig til å igjen ønske store og små velkommen til et levende Sand sentrum.