Ta vare på huden din og deg selv utover høsten anbefaler hudpleier Ann Mari som nylig åpnet hudpleiesalong i Garvik. Den sprudlende salongeieren deler mer enn gjerne oppskriften til hvordan du skal komme deg gjennom høstmørket.

Annonse

Behandlingsstedet til Ann Mari Rønningen, Ann Maris hud og velvære, har en særdeles god atmosfære og som hudpleier har hun allerede høstet gode tilbakemeldinger fra fornøyde kunder.

Bli den beste utgaven av deg selv

Den lekre salongen i Kjonbergvegen 15 i Garvik er delikat med rolige fargetoner og er innredet med to behandlingsrom og en hyggelig sofakrok med dempet musikk og lesestoff mens man venter.

— Her i sofakroken har jeg samtaler og veiledning med kundene både før og etter behandling, for trygghet er noe av det viktigste i denne bransjen, smiler den positive velvære-gründeren.

Ann Mari er sikker i sin fagkunnskap, det er den ene veggen som er dekorert med kursbevis og diplomer et tydelig bevis på og hun utfører behandlingene sine på en trygg og behagelig måte forteller kunder som anbefaler Ann Maris hud og velvære på salongens facebook-side.

Velvære handler om å hjelpe mennesker til å føle seg bedre og mange som kommer til salongen plages med og har komplekser for huden sin, arr, strekkmerker, mage som henger, hakefolder, tunge øyelokk eller for mye rynker. Til slike behandlinger bruker Ann Mari Plasma pen som er et verktøy bruker ikke mange i distriktet kan tilby.

Selv-kjærlighet og glød i kinna

— Det å ta vare på seg selv utrolig viktig. Prioriterer du deg selv, så vil det meste annet falle på plass, sier Ann Mari som selv kan referere til en rekke egne helse-erfaringer.

— Ved å ta vare på deg selv så setter du grenser, med mer indre og ytre glede, sprer du mer glede, det hele handler om selv-kjærlighet og selvrespekt, legger salongeieren til.

Det å kunne dra til et sted å ta en avslappende behandling og hudpleie er for mange utrolig godt for sjela, virker rensende og gir masse energi.

Kunder reiser fra Oslo til Garvik

— De fleste utdanninger og kurs blir holdt i Oslo og jeg har etter hvert fått et stort nettverk i hovedstaden og så langt har jeg ganske mange kunder som tar turen fra Oslo til Odalen for å få behandlinger, med både ondter, plager og noen for å bli vakrere, ler Ann Mari godhjerta.

— Kunder i fra Oslo synes kan senke skuldrene her og opplever salongen som et avslappende sted hvor de får den hjelpen de trenger. Ja, det koster litt penger å ta vare på seg selv, men det er tydelig at prisene jeg har her i Odalen er attraktive for byfolket.

— Jeg er ydmyk for at folk reiser til Garvik for å bli friske og vakre, ler den entusiastiske hudpleieren.