Gjør sin eneste konsert hos Audunbakken

Annonse

I går slapp Audunbakkenfestivalen sine første navn for neste sommers festival. Datoen er satt til 3. – 5. august og det er et storslagent besøk som kommer til Odalen og Disenå.

Britiske og irske Holly Macve har blitt rost opp i skyene for sine låter og sin vakre stemme. 4. august gjør hun sin eneste konsert i sommer her til lands på Audunbakken.

— Holly Macve har spilt headlinergigs og på festivaler i inn- og utland, blitt mye spilt på radio både i Storbritannia og i USA. Dette er en veldig spennende artist, som vi er superstolte av at kommer til Audunbakken og Norge for aller første gang, forteller festivalsjef Audun Hansen til Glåmdalen.

LES MER: Kritikerroste Holly Macve til Norge

 

Bergenske rytmer

Ved siden av britiske Macve er også bergens bandet 9 grader nord klare for å gjeste grustaket.

Med instrumenter som blant annet bambusfløyte og cajon, er de klare til å ta publikum med på en musikalsk reise nærmere instinktene, går det fram av pressemeldingen fra Audunbakkenfestivalen.

Kvartetten spiller det som på lite rettledende vis ofte kategoriseres som «verdensmusikk», selv om musikken byr på en blanding av en rekke ulike sjangre, som baila, flamenco, karnatisk og jazz.

LES OGSÅ: — Redd jeg ikke skulle få oppleve dette

Billettsalget er igang

Allerede nå kan du sikre deg festivalpass til sommerens Audunbakken. Festivalen har lagt ut såkalte «early bird»-billetter til redusert pris. 

Tilbudet vil gjelde ut året, før ordinære billetter legges ut i januar.

Info og billetter til Audunbakkenfestivalen 2018

KRITIKERROST: Macve har høstet gode ord for sine western-låter som like gjerne kunne passet inn i Sun studions på 50-tallet. RYTMER FRA BERGEN: Med instrumenter som blant annet bambusfløyte og cajon slår 9 grader nord seg løs på ragaer fra A til Å.