Modilten – et terrengløp for hele familien

  Høstens tradisjonsrike terrengløp, Modilten, er rett rundt hjørnet og Nord-Odal Idrettslag ønsker alle som vil komme seg ut i skogen velkommen på lørdag 15. september. Modilten passer for hele familien, aktive og mosjonister.

  Annonse

  — I fjor var det kjempe oppslutning og vi håper mange store og små tar turen til Steinbekken på lørdag! sier Lisbeth Myhrer i friidretten i Nord-Odal IL som er arrangør i år.

  — Dette blir en sosial tur sammen med venner og familie i fine løyper i Knapper. Vil du gå en runde velger du trimklasse og hvis du vil løpe velger du deg en passende distanse etter formen, melder Myhrer.

  — Dette er for alle og i fjor var det med i overkant av 90 aktive deltakere med i høstens tradisjonsrike terrengløp og vi ønsker oss en folkefest! 

  Skogsløp er gøy!

  Traséene er som tidligere år 9,2 km terrengløp for damer/herrer (fra 17 år) og trimklasse, 5 km terrengløp for ungdom (13-16 år) og trimklasse og 1 km terrengløp klasse 1-7 år. 2 km terrengløp klasse 8-12 år utgår da arrangøren synes 1 km og 2 km er så like at de håper at 8-12 åringene har kapasitet til å løpe 5 km.
  Løpet er også å regne som klubbmesterskap for utøvere 12-16 år, samt damer og herrer. Modilten arrangeres ved Nord-Odal ILs lysløype i Steinbekken, Knapper i Nord-Odal.

  Premie til alle barn

  — Det blir premie til tre beste i terrengløp/skogsløp, til klubbmester 12 år tom 16 år, damer/herrer og selvsagt blir det deltakerpremie til alle barn/ungdom og ikke minst er det masse flotte uttrekk-premier for alle som deltar fra våre gode sponsorer.

  — Snart går startskuddet for terrengløpet Modilten, så spre informasjonen til alle du kjenner! Hjertelig velkommen! legger arrangøren til.

  Gøy å løpe raskt! FOTO: Lisa Bergseteren Alle barn får premie! FOTO: Lisa Bergseteren Startskudd for aktiv klasse. FOTO: Lisa Bergseteren