Odalsportalen – Drømmen ble til virkelighet

  Annonse

  Tekst: Liv Rønnaug Bjerke Lilleåsen


  Siri på 13 år hadde et spørsmål til festivalledelsen. Kan ikke Idol-Jesper komme til Morodalsfestivalen.

  Like før påske fikk styreleder i Morodalsfestivalen Kjell Grinden en noe spesiell henvendelse.

  – Ei unge jente på 13 år tok kontakt med oss, Siri Hagen Dahl. Hun lurte på om vi ikke kunne få Idol-Jesper, nemlig Jesper Jenset (17) fra Molde, til å opptre på festivalen. 

  Ifølge 13-åringen skal dette være den yngste og kjekkeste av artistene på Idol i fjor. Han sjarmerte alle og skal visst være alle ungpikers drøm for tida, forteller Grinden.

  Siri fikk det som hun ville, og nå er Idol-Jesper klar for festivalen i juni.

  – Vi har også overtalt Siri og venninna hennes Sandra til å introdusere ham på scena, så dette blir veldig moro og jammen ble drømmen til virkelighet. Det er så flott at de unge engasjerer seg i festivalen vår, og man kan si at Morodalsfestivalen er med på å realisere drømmer.

  Denne uken har Siri og Sandra nå har hatt møter sammen med konferansierene Olav og Marius for å planlegge fremover.

  Festivaldeltakere fra 5 til 95 år

  Siden 2009 har festivalen i Nord-Odal blitt arrangert, som en inkluderende musikkfestival for utviklingshemmede og alle som liker musikk og moro. På årets program står ikke bare unge sangtalenter, men også store norske politikere.

  Festivalen fredag 12.-13. juni har har hatt festivaldeltakere helt fra fem til 95 år fra 13 fylker i Norge og fra Sverige, Nederland, Spania og i år også England. Grinden i festivalstyret forteller at festivalen blir mer og mer populær.

  Les mer her

  KOMMER: Idol-Jepser er klar for Morodalsfestivalen i juni. PRESSEFOTO SNART KLART: Under en måned til er det klart for festivalen på Sand. Her fra fjorårets festival. ARKIVFOTO